Uçuruma yuvarlandı

Yollar dün de trafik kazalarıyla kan gölüne döndü. Diyarbakır, Batman, Siirt ve Şırnak'ta meydana gelen kazalarda, 1 kişi ölürken, 18 kişi yaralandı.

Uçuruma yuvarlandı

Günün ölümle trafik kazası, Cizre'de meydana geldi. Mehmet Çakan yönetimindeki 73 AH 370 plakalı kamyonet, Cizre Silopi karayolunun 6. kilometresinde, yaklaşık 50 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada sürücü Çakan hayatını kaybederken, yaralanan Ahmet Namdar, Hadi Çakan ve Ahmet Çakan Cizre Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

KAMYON UÇURUUMA YURLANDI

Öte yandan, bilinci yerinde olmayan yaralıların kamyonette beşinci kişinin olduğunu söylemesi üzerine jandarma ve itfaiye ekipleri ile vatandaşlar kamyonetin yuvarlandığı uçurumda arama yaptı. Ancak, yaralıların kaza şoku nedeniyle beşinci kişinin olduğunu belirtiklerinin ortaya çıkması üzerine arama sona erdi.

PATPAT DEVRİLDİ

Günün yaralamalı ikinci kazası ise Şirvan ilçesi Ormanbağı köyünde meydana geldi. A.Y. yönetimindeki ve bölgede pat pat motoru olarak bilinen küçük traktörün devrilmesi sonucu sürücü A.Y., S.Y., M.Y., K.Y. ve A.D. yaralandı. Yaralılar Siirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi. -

MUCUR ÖLÜM KUSUYOR

Özellikle Batman Kozluk karayolunda mucurlu yolda sık sık kaza yaşandığına dikkat çeken vatandaşlar, yetkillerden önlem almasını, sürüclerden ise aşırı hız yapmamalarını istedi.

Batman-Kozluk karayolu Samanyolu köyü mevkiinde, sürücüsünün aşırı hız nedeniyle mucurlu yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlanan otomobilde bulunan 4 kişi yaralandı.

Kozluk-Ulaşlı köyü Camili mezrası mevkiinde, mucurlu yolda takla atan araçta 2 kişi, Ulaşlı köyü yakınlarında mucurlu yolda kayan başka bir araçta ise araç 1 kişi yaralandı.

KAYBİDİNDE ÜÇ YARALI

Kozluk-Kavakdibi köyü mevkiinde meydana gelen kazada ise 3 kişi, Kavakdibi köyü mevkiinde mucurlu yolda şarampole yuvarlanan diğer bir araçta ise 1 kişi yaralandı.

Batman-Beşiri-İkiköprü beldesi girişindeki Değirmenci Tesisleri önünde ani şerit değişimi sonucu meydana gelen kazada da 3 kişi yaralandı.

Ayrıca, Merkez Meydan Mahallesi Komando Caddesi üzerinde motosikletin aniden önüne çıkan araca çarpması sonucu meydana gelen kazada ise motosiklet sürücüsü yaralandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler