Vatandaş şikâyet etti, Bağlar Belediyesi temizledi

Bağcılar Mahallesi’ne bağlı Heskif Caddesi’nde belediyenin tüm uyarılarına rağmen kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan çöpler ve çevreye zarar veren atıklar Bağlar Belediyesi tarafından toplanarak çevre olumsuz görüntülerden arındırıldı.

Vatandaş şikâyet etti, Bağlar Belediyesi temizledi

Bağcılar Mahallesi’ne bağlı Heskif  Caddesi’nde belediyenin tüm uyarılarına rağmen kimliği belirsiz kişiler tarafından atılan çöpler ve çevreye zarar veren atıklar Bağlar Belediyesi tarafından toplanarak çevre olumsuz görüntülerden arındırıldı.

Vatandaşlardan gelen her türlü talebin anında karşılandığını belirten Bağlar Belediyesi, çevre sakinlerini de temizlik konusunda duyarlı olmaya davet etti.

VATANDAŞLARIN TALEPLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKILMIYOR

Bağlar Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelinde temizlik çalışmalarını sürdürürken, vatandaşlardan ve çevre sakinlerinden gelen talepler de karşılıksız bırakılmıyor.

Çevrede yaşayan vatandaşların şikayeti üzerine  Bağcılar Mahallesi’ne bağlı Heskif Caddesi’ndeki temizlik sorunu kısa sürede belediye ekiplerince çözüme kavuşturuldu.Ekipler, söz konusu alanda geniş kapsamlı çalışma yaparak alanı çöplerden ve atıklardan temizledi.

Konuyla ilgili bilgilendirme açıklaması yapan Bağlar Belediyesi,belediye olarak temizlik konusunda hassas bir tutum takındıklarına dikkat çekerek söz konusu alan dahil ilçenin genelinde titiz bir çalışma yürütüldüğünü ve vatandaşlardan gelen taleplerin yerine getirildiğini dile getirdi.

“VATANDAŞLARIMIZDAN GELEN HER TÜRLÜ TALEBİ HAKLI BULUP GEREĞİNİ YAPIYORUZ”

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun ilçenin temiz tutulması ve vatandaşların ilettiği taleplerin hemen karşılanması için talimatı olduğu ifade edilen açıklamada,”Vatandaşlarımızdan gelen her türlü talep ve şikayeti memnuniyetle karşılıyoruz. Vatandaşlarımızın huzurlu ve sağlıklı koşullarda yaşaması,.ilçemizin genel görünümüne ev imajına zarar veren olumsuz görüntülerin yaşanmaması önceliğimizdir. Ekiplerimiz her türlü talebi değerlendirerek ilçe genelinde temizlik çalışmalarını aralıksız olarak sürdürmektedir.” İfadelerine yer verildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler