(VİDEO) Çavuşoğlu Diyarbakır'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Bakan Çavuşoğlu, bir takım programlar çerçevesinde Diyarbakır’a geldi. İlk durağı 3 Eylül 2019’dan beri evlat nöbetinde olan ailelere ziyarette bulunmak olan Çavuşoğlu, ailelerle tek tek görüşerek çocukların nasıl kaçırıldığını anne ve babalardan dinledi.

(VİDEO) Çavuşoğlu Diyarbakır'da

Dışişleri Bakanı Mevlüt Bakan Çavuşoğlu, bir takım programlar çerçevesinde Diyarbakır’a geldi. İlk durağı 3 Eylül 2019’dan beri evlat nöbetinde olan ailelere ziyarette bulunmak olan Çavuşoğlu, ailelerle tek tek görüşerek çocukların nasıl kaçırıldığını anne ve babalardan dinledi. Daha sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, onurlu duruşlarıyla teröre ve teröristlere meydana okuyan ve evladımızı geri istiyoruz çağlığıyla dünyada yankı uyandıran aileleri ziyaret etmek istediklerini söyledi.

Hacire Akar’ın feryadı ile başlayan mücadelede bin 15’inci günün içinde olduğunu hatırlatan Bakan Çavuşoğlu, şu ifadeleri kullandı:

Bakan Çavuşoğlu, basın açıklamasından ardından ayrılarak Sur ilçesinde esnaf ziyaretine geçmek üzere alandan ayrıldı.

Çavuşoğlu, bir takım programlar çerçevesinde geldiği Diyarbakır’da esnafla bir araya geldi.

Bakan Çavuşoğlu, bir takım programlar çerçevesinde Diyarbakır’a geldi. İlk durağı 3 Eylül 2019’dan beri evlat nöbetinde olan ailelere ziyarette bulunmak olan Çavuşoğlu, ailelerle tek tek görüşerek çocukların nasıl kaçırıldığını anne ve babalardan dinledi.

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Bakan Çavuşoğlu, daha Sur ilçesine geçerek esnafı gezip sohbette bulundu.

Bakan Çavuşoğlu, daha sonra öğlen saatlerinde Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yangının meydana geldiği fabrikaya geçerek yetkililerden bilgi aldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, dün öğlen saatlerinde yanan fabrika alanına geçerek fabrika sahibinden ve yetkililerden bilgi aldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) yangın çıkan fabrika alanında incelemede bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz