(Video) Diyarbakır'da fabrikada yangın!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kozmetik ürün üreten fabrikada çıkan yangına müdahale edildi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi.

(Video) Diyarbakır'da fabrikada yangın!

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kozmetik ürün üreten fabrikada yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yangını söndürmek için yoğun uğraş sarfetti.

Olay, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi 1. etapta bulunan Lila kozmetik fabrikasında meydana geldi.  fabrikada henüz bilinmeyen bir sebeple başlayan yangın tüm fabrikayı sardı. Çevredekilerin haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, AFAD, ambulans sevk edildi. Fabrikada bulunan bazı çalışanların zehirlendiği ve yaralandığı öğrenildi.

Yangın, saat 14.00 sıralarında, Organize Sanayi Bölgesi 1. etapta çıktı. itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almak için yoğun çaba sarfetti.

Fabrikada bulunan bazı çalışanların zehirlendiği ve yaralandığı öğrenildi.

Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su çıkan yangınla ilgili yetkililerle görüşüp bilgi aldı. vali su daha sonra yaptığı açıklamada "Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralımız yok. Dumandan etkilenen birkaç kişi var. İçeride kimse bulunmuyor" dedi

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler