Yaz’ın Diyarbakır temasları

Ak Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz, Diyarbakır merkez ve Bismil ilçesinde temaslarda bulundu.

Yaz’ın Diyarbakır temasları

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Mehmet Sait Yaz, haftasonumu Diyarbakır merkez ve Bismil ilçesinde, bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundu.

Diyarbakır’daki Parti İlçe teşkilatlarını ziyaret edip, yeni göreve getirilen başkanlarla istişarede bulunan ve yerel seçimlerle ilgili hazırlıkların startını veren Yaz, Diyarbakır’daki temaslarında ilk olarak Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk’i ziyaret etti. 

İLÇE BAŞKANLARI

Yaz daha sonra, yeni göreve getirilen Yenişehir İlçe Başkanı Ender Karahan, Kayapınar ilçe Başkanı Mehmet İhsan Aytekin’i ve Bağlar İlçe Başkanı Av. Sadık Başar Gür’ü ziyaret ederek, görüştü. Yeni görevlerinde başarılar dileyen Yaz, yerel seçimler için kolların sıvanması için büyük bir mücadele ortaya koyacaklarını söyledi.

AYDER VE İLİM YAYMA

Teşkilatların bu mücadelenin öncüleri olduğunu ifade eden Yaz, Diyarbakır AYDER Başkanlığını ziyaretin ardından İlim Yayma Cemiyeti Diyarbakır Şubesini ziyaret etti. Burada İlim Yayma Cemiyeti Başkanı olan ve AK Parti’nin MKYK Üyeliğine seçilen Prof. Dr. Ali Karakaş’la görüşüp, tebrik etti.

BİSMİL ZİYARETİ

Yaz Bismil ilçesinde de ziyaretti bulundu. İlk olarak İlçe Kaymakamlığını ziyaret etti.

KAYMAKAMLIK

Bismil Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Enver Hakan Zengince'yi makamında ziyaret eden Yaz, Bismil ilçesinin sorunları ile ilgili fikir ve bilgi alışverişinde bulundu. Yaz'ın kaymakamlık ziyareti sırasında Ak Parti Bismil ilçe Başkanı Cengiz Özaydın da hazır bulundu. 

TAZİYE ZİYARETİ

Yaz, ardından  K Parti Bismil İlçe Başkanlığı görevine atanan Cengiz Özaydın ve yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Teşkilat ile bir araya gelen Özaydın, yerel seçimlere hazırlık çalışmaları ile ilgili istişarelerde bulundu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler