'Zamanın Kapıları' dizisinden ilk fotoğraflar

TOD’un yeni dizisi 'Zamanın Kapıları'ndan ilk fotoğraflar yayınlandı. Yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut’un oturduğu dizinin başrollerini Esra Bilgiç ve Birkan Sokullu paylaşıyor.

'Zamanın Kapıları' dizisinden ilk fotoğraflar

Dijital platform TOD’da izleyiciyle buluşacak olan 'Zamanın Kapıları' dizisinden ilk fotoğraflar paylaşıldı.

Ayşe Övür’ün “Zamanın Kapıları: İstanbul’un Öteki Yüzü” adlı kitabından uyarlanan ‘Zamanın Kapıları’, asosyal bir hayat süren bilgisayar dehası Sinan'ın ülkenin en önemli iş insanlarından birinin kızı Nevra ile yolunun kesişmesiyle birlikte çıktığı gerilim dolu yolculuğu merkeze alıyor.

Yapımcılığını Medyapım’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Büşra Cebe kaleme aldı. Dizinin yönetmen koltuğunda Yunus Ozan Korkut oturuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda; Birkan Sokullu, Esra Bilgiç, Cem Bender, Erkan Can, İbrahim Selim, Alper Saldıran, Selen Uçer, Elçin Afacan, Naz Çağla Irmak, Engin Yüksel, Enes Külahçı, Elçin Zehra İrem gibi oyuncular yer alıyor. 

Dizinin konusu şöyle:

Tam bir bilgisayar dehası olan Sinan’ın (Birkan Sokullu) sahip olduğu olanaklara rağmen, mümkün olduğunca insanlarla iletişim kurmadan, asosyal bir hayat sürerken Türkiye’nin en büyük iş insanlarından birinin ilgi çekici güzellikteki kızı Nevra (Esra Bilgiç) ile yolları kesişince geçmişin kapıları bir bir açılır. Ortaya dökülen sırlarla, Nevra da kendi gerçekliğiyle buluşur. Birlikte köklerine doğru, gerilim dolu bir yolculuğa çıkarlar. Yaşayacakları yüzleşme ve tutkulu aşk beraberinde birçok felaketi ve ölümü getirecektir… 

Kaynak: Diyarbakır Söz