(Video) İsrailliler, askerlerle dans etti

İsrail'in Filistin’e yönelik saldırıları aralıksız devam ediyor. İsrailliler ise binlerce kişinin hayatını kaybettiği Gazze’deki saldırıların gölgesinde sınır bölgelerindeki toplanma alanlarına gelen askerlere "moral" veriyor. Sınırın bir tarafında kahkahalar yükselirken bir tarafında ise acı ve gözyaşı giderek artıyor.

(Video) İsrailliler, askerlerle dans etti

İsrail'in Filistin’e yönelik saldırıları aralıksız devam ediyor. İsrail ordusu bir yandan Gazze’yi havadan vururken bir yandan da sınır hattındaki birliklere asker sevkiyatını sürdürüyor. İsrailliler ise binlerce kişinin hayatını kaybettiği Gazze’deki saldırıların gölgesinde sınır bölgelerindeki toplanma alanlarına gelen askerlere "moral" veriyor. Sınırın bir tarafında kahkahalar yükselirken bir tarafında ise acı ve gözyaşı giderek artıyor.

Dünyanın gözleri önünde Gazze’deki sivillerin yaşadığı dram büyürken, İsrailli bir grup "psikolojik üstünlük" gerekçesiyle sınır bölgesine gelerek araçlarından müzik açıp askerlerle dans etti. Bazıları ise cepheye giden askerlere dua kitapçığı verdi. Araçlarıyla yoldan geçen İsraillilerin de korna çalarak gruba eşlik ettiği görüldü.

İsrail tarafından abluka altına alınan Gazze Şeridi’nde 7 Ekim’den bu yana düzenlenen saldırılarda her gün onlarca sivil hayatını kaybediyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz