Beden Eğitimi hazırlık kursu

Kayapınar Belediyesi'nin beden eğitimi hazırlık kurslarına 210 öğrenci katıldı.

Beden Eğitimi hazırlık kursu

Kayapınar Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün, üniversitelerin spor yüksek okulları bölümüne hazırlanan öğrencilere yönelik verdiği ücretsiz hazırlık kursları başladı.

Bu yıl altıncısı yapılan kurslara üniversite bölümüne hazırlanan 170, spor lisesi bölümüne hazırlanan 40 öğrenci başvuru yaptı. Kurs gören öğrencileri Kayapınar Belediyesi Başkan Vekili Mahmut Dağ, Başkan Yardımcısı Servet Yılmaz, İhsan Avcı ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Kardaş ziyaret etti.

BEDEN EĞİTİMİ SINAVI

Beden eğitimi sınavlarına hazırlanan öğrencilere ücretsiz kurs verdiklerini kaydeden Dağ, verdikleri kurslar sayesinde şimdiye kadar 281 öğrencinin üniversitede öğrenim görmeye hak kazandığını söyledi.

Dicle Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü'nde öğrenim gören öğrencilerin yarısından fazlasının açtıkları kurslarda başarılı olan öğrenciler olduğunu belirten Dağ, "Gençlerimizin geleceklerini belirlemede katkımız olması bizim için büyük bir onurdur. Temel atma töreni yaptığımız yeni spor tesislerimizin gelecek yıl tamamlanmasıyla bu kurslarımızı kendi spor salonumuzda ve daha iyi ortamlarda verme imkanına kavuşulacaktır. Bu sayede başarımız artacaktır" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler