Duran Türkiye Şampiyonu

Çermikli Karate Sporcusu Ali Duran, Karate şampiyonasında tüm rakiplerini geride bırakarak, Türkiye "yenilmezi" olarak şampiyon oldu. Duran, Diyarbakır ve Çermik'in gururu oldu.

Duran Türkiye Şampiyonu

Bolu'da 19-22 Ocak tarihleri arasında düzenlenen "Türkiye Karate Büyükler ve Veteranlar Şampiyonasında" Çermikli Karate sporcusu Ali Duran,  tüm rakiplerini yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONU

Çermik Halk Eğitim Müdürlüğünde görevli karate eğitmeni Ali Duran, 65 kiloda yarışmaya katılan Batman, Mardin ve Şanlıurfa illerinden gelen sporcular ile yaptığı müsabakalarda tüm rakiplerini geride bırakarak altın madalyanın sahibi oldu.

Diyarbakır'ın gururu olan ve Türkiye şampiyonluğunu Çermik'e getiren Ali Duran, duygularını şöyle ifade etti.

DESTEK BEKLİYOR

“Çermikten gidip, Bolu'dan Türkiye Şampiyonu olarak dönme gururunu hemşerilerime yaşattığım için çok mutluyum. Eğer bana destek verilirse bundan sonraki hedefim Avrupa ve Dünya şampiyonu olmaktır. Bu konuda öncelikle Çermik Belediye Başkanımızdan ve İlçe Kaymakamımızdan destek bekliyorum. Gerekli desteği görürsem İlçem adına daha birçok başarılar elde edeceğime inanıyorum. Termal kaplıcaları ile tanınan Çermik ilçemizi, sportif alanda da ön plana çıkarmayı hedefliyorum.“                                                           

Kaynak: Diyarbakır Söz