Liselilerin mahareti!

İMKB Anadolu Lisesi resim öğretmeni Mahmut Yaşa ile öğrencileri tarafından bir yıl boyunca yapılan Ebru, Kara kalem, Pastel ve Yağlı boya çalışmalarının yer aldığı resim sergisi Hükümet Konağı giriş katından Kaymakam Yunus Sezer'in kurdele kesmesiyle açıldı

Liselilerin mahareti!

Diyarbakır'ın Silvan İMKB Anadolu Lisesi resim öğretmeni Mahmut Yaşa ile öğrencileri tarafından yapılan resimler sergilendi.

İMKB Anadolu Lisesi resim öğretmeni Mahmut Yaşa ile öğrencileri tarafından bir yıl boyunca yapılan Ebru, Kara kalem, Pastel ve Yağlı boya çalışmalarının yer aldığı resim sergisi Hükümet Konağı giriş katından Kaymakam Yunus Sezer'in kurdele kesmesiyle açıldı. Silvan Hükümet Konağı'nda İMKB Anadolu Lisesi tarafından sergilenen resim sergisine Kaymak Yunus Sezer, Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail Terzi, Milli Eğitim Müdürü Seyithan Erboğa, İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Ferit Süleymanoğlu, İMKB Anadolu Lisesi Müdürü Yardımcıları, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Silvan Hükümet konağı giriş katında sergilenen öğretmen ve öğrencilerin resim çalışmaları 2 gün boyunca ziyaretçilere açık kalacağı belirtildi.

RESİM SERGİSİ

Silvan Kaymakamı Yunus, "Çok güzel bir çalışma sergilenmiş, herkesin eline sağlık tebrik ediyorum. standartların üstünde bir çalışma olmuş emeği geçen herkesin eline sağlık" dedi.

İMKB Anadolu Lisesi Resim Öğretmeni Mahmut Yaşa ise, "Öğrencilerimizle birlikte bir yıl boyunca yapmış olduğumuz çalışmalar bugün ve yarın burada sergilenecektir. Biz bu çalışmalarımıza başlarken bir amaç edinmiştir. bugün burada bu amacımıza ulaşmış bulunmaktayız. Ben ve öğrencilerim bir yıl boyunca yaptığımız çalışmalar burada sergileniyor. Yaptığımız bu çalışmalardan bayağı malzeme sıkıntısını çektik. Bu sıkıntılara rağmen bugün burada çalışmalarımızı tamamlanıp, sergilediğimiz için mutluyuz" dedi.

İMKB Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencisi Büşra Işık, Resim sergisi gezen kaymakam Yunus Sezer'e keman çalarak eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz