Öğrencilere liderlik semineri

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Bölge Müdürlüğü organizesinde Ziyagökalp yurt öğrencilerine yönelik liderlik okulu adı altında seminer verildi.

Öğrencilere liderlik semineri

Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gösterilen seminerde Yurt-kur Bölge Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz bir konuşma yaptı. Yılmaz konuşmasında, bölgelerine bağlı yurtlarda barınan öğrencilerin, motivasyonu yüksek, zamanı iyi yöneten, öz güveni artmış, başarıya odaklanmış, değişime ve çağa ayak uyduran, sosyal iletişimi güçlü bireyler olarak gelişmelerine katkı sağlamak amacıyla gelişim eğitim programlarını düzenlediklerini söyledi. Müdür yardımcısı Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü:

LİDERLİK SEMİNERİ

“Değerli gençler. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Bizler sizlerin ışığı ile heyecanlanıyor başarınız ile gururlanıyoruz ve çok iyi biliyoruz ki gençlere destek vermeyen, görüşlerine eğilmeyen, şevklerini kıran bir toplum asla başarıya ulaşamaz. Bundan dolayı yurdumuzda 24 saat memurlarımız sizleri dinlemek ve her türlü sorunlarınıza eğilmek için vardır. Bu düşüncelerimle hepinizi saygıyla selamlıyor okul ve sosyal yaşamınızda yüksek başarılar diliyorum.”

Daha sonra Uzman Mustafa Kemal Hayta, öğrencilere ‘Etkili Konuşma’ ve Beden dili konusunda geniş bir bilgi verdi. Seminer sonunda öğrencilerin sorularını yanıtlayan Hayta, öğrencilerin gösterdiği ilgiye teşekkür etti.

Seminere Bölge Müdür Yardımcısı Metin Yılmaz’ın Yanında Yurt İdare ve İşletme Şube Müdürü Fetiye Eser, Yurt Müdürü Ramazan Akhan, Yurt Müdür Yrd. Sıddık Denizhan, yönetim memurları ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz