Öğrencilerin dans gösterisi

Özel Final Eğitim Kurumları Anaokulu tarafından, eğitim-öğretim sezonunun birinci dönem sonu nedeniyle etkinlik düzenlendi. Etkinlikte minik öğrenciler, sergiledikleri dans gösterileriyle öğretmen ve velilerden büyük alkış aldı.

Öğrencilerin dans gösterisi

Final Eğitim Kurumları Anaokulu tarafından eğitim-öğretim sezonunun birinci dönem sonu nedeniyle bir etkinlik düzenlendi. Final Eğitim Kurumları Konferans ve Tiyatro salonunda düzenlenen etkinlikte, anaokulu öğrencileri, sergiledikleri dans ve tiyatro gösterileri ile ebeveynlerine güzel anlar yaşattılar. Konusunda uzman öğretmenler tarafından hazırlanan minikler, özellikle sergiledikleri dans gösterileri ile velilerinden ve öğretmenlerinden tam not aldı.

“ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR ORTAYA ÇIKTI”

Final Eğitim Kurumları Anaokulu Müdürü Gönül Bingöl, Anaokulu olarak birinci dönem sonu etkinliği yaptıklarını ifade ederek, “Minik öğrencilerimizin öğrendiklerini ufak çapta sunum yapmalarını istedik. 3-4-5-6 yaş arasındaki çocuklarımız kendi aralarında aktiviteler yaptılar. Bazıları birlikte, bazıları da ayrı ayrı çalışmalar sergilediler. Bugün gördük ki çok güzel çalışmalar ortaya çıktı. Normalde alanındaki uzman öğretmenler tarafından bu çocuklar hazırlanıyor. Onların ders saatleri dolu dolu geçiyor. Bunu biraz da görsel olarak veliler çocuklarının neler yapabileceklerini, neler yaptıklarını görsünler diye, böyle birinci dönem sonunda aktivite yaptık” diye konuştu.

“ETKİNLİKLERİMİZ İKİNCİ DÖNEMDE DE OLACAK”

Havaların soğuk geçmesi nedeniyle ikinci dönem daha uzun süreli etkinliklere imza atacaklarını vurgulayan Bingöl, “İl dışı gezilerinden, bahar şenliğimiz, 100. gün etkinliğimiz ona benzer dönem içinde farklı bilim şenliğimiz gibi etkinliklerimiz olacak. Onları yaptığımız zaman çocuklarımızın bazılarında bilimsel çalışmalara katılmaları, bazılarının da eğlenceli bir sunum yapmaları hedefleniyor. Yaparak, eğlenerek öğrenmeleri biçim için çok önemlidir. O yüzden onlarda yaptıklarını, yaşadıklarını görsel olarak da sergiliyorlar” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz