Okul Polisinden Tillo Gezisi

Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından Siirt'in Tillo ilçesine (Aydınlar) bir gezi düzenlendi.

Okul Polisinden Tillo Gezisi

Batman Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gazi Sağlık Meslek Lisesi, Atatürk Lisesi'nden öğrencilerin, öğretmenlerin ve ailelerinin katıldığı gezide ilçede bulunan çeşitli tarihi mekanlar ziyaret edildi.

"Gülen Yüzler" adı ile proje ile öğrencilerin SBS sınavına hazırlanmaları ve dershaneye gitmelerini sağlayan Batman Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü, öğrencileri, lise öğrenimleri sırasında da yalnız bırakmıyor. Öğrenciler, gittikleri liselerde de okul polisi tarafından düzenlenen çeşitli organizasyonlara dahil edilerek, bu faaliyetlerden yararlanmaları sağlanıyor.

POLİS-ÖĞRENCİ KAYNAŞMASI

Bu kapsamda düzenlenen Tillo (Aydınlar) gezisi sırasında, ilçenin çeşitli mekanları ziyaret edildi. Kal'e-tül Üstad ziyaret edilerek, muhteşem ışık hadisesinin meydana geldiği mekanlar gezildi. Erzurumlu İbrahim Hakkı hazretlerinin türbesi, İsmail Fakirullah hazretlerinin türbesi, Şeyh İbrahim El-Mücahid Türbesi, Şeyh Hamza El-Kebir Türbesi, Zemzem-ül Hassa Çilehanesi, Sultan Memduh hazretleri türbesi gibi, ilçe için çok önemli manevi değer taşıyan mekanlar ziyaret edildi, Kur'an okunup dua edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler