Yeni Eğitim Öğretim Yılına Emniyet Desteği

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber yeni dönemde okula başlayan minik ve genç öğrencilerin, ailelerin bilinçlendirilmesi kapsamında Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sahaya indi.

Yeni Eğitim Öğretim Yılına Emniyet Desteği

Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla beraber yeni dönemde okula başlayan minik ve genç öğrencilerin, ailelerin bilinçlendirilmesi kapsamında Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri sahaya indi."Didik didik ettiler"


Geleceğe sağlam basılması ve çocukların  bilinçlendirilmesi adına narkotik ekipleri şüphgeli buldukları okul önündeki araçlar, metruk binalar ve okullar içerisinde kimliği belirsiz şahısları denetlerken Trafik şube ekipleri de başta okul taşıtları olmak üzere öğrenci taşıyan sivil araçlara da telkinler de bulundu. 


narkotik ekipleri tarafından şehrin farklı noktalarında "narkonokta" uygulaması yapılarak okul öğrencileri ve velilere bilgilendirme amaçlı broşürler de dağıtıldı. 

"Yeni okullarında ilk gün"

6 Şubat depreminde depremden etkilenen Diyarbakır'daki bazı okullarda eğitim gören öğrencilerin ise yeni okullarında eğitim görecekleri bilgisi verildi. 


Haber Merkezi 

Kaynak: Diyarbakır Söz