40 derece sıcaklıkta asfalt!

Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 50 bin ton asfalt çalışması ardından yeni yerleşim bölgelerinde ulaşımda sorun yaşanması için statik asfalt kaplama çalışması başlattı. Üç ayrı çalışma programı kapsamında 120 bin metrekare statik asfalt kaplama çalışması yapacak.

40 derece sıcaklıkta asfalt!

Kayapınar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ramazan ayı ve sıcak havaya rağmen çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü ilk etap statik asfalt çalışmayı 75 metreyol Tekel bölgesinde başlatıldı.

40 DERECE SICAKTA ASFALT

Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürü Sinan Tari, “Bölgemizdeki yeni yerleşim bölgesi olan 75 metreyolun Tekel bölgesinde statik kaplama yol yapıl çalışması başlattık. Bölgenin imara açılmasıyla son iki yıldır bu bölgede yapılaşmayla birlikte nüfus artışı oymaya başladı. Bu anlamda bölgeye yerleşen vatandaşlarımızın ulaşımda sorun yaşamaması için statik kaplama yol çalışması başlattık. Önümüzde kış var. Bu bölgede yaşayanların ulaşımda sorun yaşamaması için bu çalışma programımızda öncelikli çalışma yaptık. Bu bölgede ortalama 30 bin metrekare statik kaplama çalışması yapılacaktır. Önümüzdeki yıl inşaatların tamamlanmasıyla bölgede kaldırım ve asfalt yapılarak sorunlar giderilecektir. “ dedi.

“İKİ AYRI BÖLGEDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK”

Bölgede çalışmanın tamamlanması sonrası iki ayrı bölgede çalışma başlatacaklarını belirten Tari, “ Bu bölgede çalışmanın tamamlanması ardından tam olarak bayram sonrası 3.Sanayi bölgesi ve köylerde özellikle ana yollar, mezarlık yollarında çalışma başlatacağız. Bu üç çalışmayla toplamda 120 bin metrekare statik kaplama yol çalışması yapılacaktır. Ramazan ayı ve sıcak olmasına rağmen halka hizmet anlamında çalışanlarımız büyük bir özveri gösteriyorlar “ şeklinde konuştu. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler