Çermik belediyesine iş makinası alındı!

Çermik Belediyesi, araç parkına bir iş makinası daha ekledi. 259 bin liraya alınan iş makinasıyla ilgili olarak Belediye Başkanı Karamehmetoğlu, "Çermik'in modern bir ilçe statüsüne kavuşması için tüm imkanları seferber edeceklerini" söyledi.

Çermik belediyesine iş makinası alındı!

Önceki hafta hakkın rahmetine mavuşan Çermik Belediye Başkanı Mehmet Akdağ'ın boşalan koltuğuna seçilen Belediye Meclis Üyesi Şeyhmus Karamehmetoğlu, hizmet alanında işe hızlı başladı. Karamehmetoğlu, belediyenin araç parkını genişletme yönünde 259 bin liraya, iş makinası satın aldı.

Devlet malzeme ofisinden 259 bin 232 liraya satın alınan JCB Marka 4 CX SM model iş makinasıyla ilgili açıklama yapan Çermik Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, eski Başkanın yarıda bıraktığı hizmetleri aynen sürdüreceğini belirterek şu açıklamalarda bulundu;

ÇERMİK'İN MODERNLEŞMESİ İÇİN

“Önceki hafta değerli bir büyüğümüz olan Belediye Başkanımız Mehmet Akdağ’ı kaybettik. Allah rahmet etsin. Çermik için büyük emekler sarf etti. Ben de onun izinden gitmeye çalışacağım. 6360 sayılı büyükşehir yasası ile birlikte mahalle statüsüne geçen İlçemize bağlı 81 köy ve yaklaşık 50 mezraya hizmet götürmek zorundayız. Tarihi kaplıcaları ve doğal güzellikleri ile bölgenin önemli turizm potansiyeline sahip olan İlçemiz için elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmeye devam edeceğiz. Termal Kaplıcalarımıza her yıl yüz binlerce ziyaretçi gelmektedir. Bu nedenle ilçemiz gün geçtikçe modern yapılaşmaya doğru gitmektedir. Bunun için de zengin bir araç parkına ve yeni iş makinalarına ihtiyaç duymaktayız. Akrabam olan önceki Belediye Başkanımız rahmetli Mehmet Akdağ, 13 yıla yakındır Çermik İlçemize önemli hizmetlerde bulundu. İnşallah ben de onun yarıda bıraktığı hizmetleri tamamlamayarak yeni projelerimizle İlçemizi layık olduğu yere taşımaya çalışacağım.”

Kaynak: Diyarbakır Söz