Diski'ye yeni bina!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü, halkın daha konforlu hizmet alması amacıyla başlattığı Halkla İlişkiler Binasının yapım çalışmalarının yüzde 70’ini tamamladı.

Diski'ye yeni bina!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından, bünyesinde Abone ve Müşteri Hizmetleri Müdürlükleri, Yatırım ve İnşaat ile İşletmeler Daire Başkanlıkları, sayaç tamir istasyonu, tahsilat masaları gibi birimlerin da yer alacağı Halkla İlişkiler Binası’nın inşakı devam ediyor. DİSKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binası’nın bulunduğu kampüste devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 70’lik bir ilerleme sağlandı.

AK Masa oluşturulacak

Modern dünyanın gereklerine uygun bir şekilde inşa edilen projede engelliler ve yaşlılar da düşünüldü. Engellilerin hizmetlere erişimini sağlamak ve işlerini kolaylaştırmak amacıyla engelli asansörü de projeye yer aldı. Halkla İlişkiler Binası’nda tamamı profesyonel ekipten oluşan ve kent merkezi ve ilçelerdeki vatandaşların sorunlarını en kısa sürede çözmek için AK Masa oluşturulacak. AK Masa’da tüm çağrılar merkezileşmiş olacak. Diğer yandan yine profesyonel bir kadrodan kurulu ALO 185 Çağrı Merkezi de hizmet verecek.

Karadağ incelemelerde bulundu

DİSKİ Genel Müdürü Ahmet Karadağ, ana kampüste yer alan Halkla İlişkiler Binası inşa çalışmalarını yerinde inceledi. Karadağ, yapım ekibinden binanın bir an önce halkın hizmetine sunulması için daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğini söyledi. 

Sözleşme bedeli 3 milyon TL

DİSKİ Genel Müdürlüğü Ana Hizmet Binası’nın kasım ayının sonunda tamamlanması hedefleniyor. DİSKİ Genel Müdürlüğümüzün kendi öz kaynakları ile hayata geçirilen Halkla İlişkiler Binası’nın inşa çalışmalarının sözleşme bedeli 3 milyon TL oldu. Bu rakamın binanın tefrişatında kullanılacak malzemelerle birlikte 5 milyon TL’ye ulaşması bekleniyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler