Evine fatura gelenlere 300 TL para iadesi duyuruldu! Bunu yapan parasını geri alacak

Bankaların fatura talimatı kampanyalarında hangi promosyonları sunduğunu öğrenmek isteyenler bu konuda araştırma yapıyorlar.

Evine fatura gelenlere 300 TL para iadesi duyuruldu! Bunu yapan parasını geri alacak

Elektrik, su, internet ve doğalgaz faturalarını bankaya göndermeyi düşünen vatandaşlar mevcut seçenekleri araştırıyor. Bu kapsamda bankalar, faturalandırma sürecine ilişkin detayları resmi internet siteleri ve sosyal medya hesaplarından yapacakları duyurular aracılığıyla da açıklanacak.

Kuveyt Türk, yaptığı açıklamada, yasa tasarısında toplam 300 TL tutarında hediye verilmesinin öngörüldüğü, bu fırsattan kimin yararlanacağının ise merak konusu olduğu belirtildi. Kuveyt Türk resmi internet sitesinde detaylı bilgilendirme yayımlandı.

Kuveyt Türk Fatura Kampanyası Detayları

Kuveyt Türk’ten yapılan açıklamaya göre, 1 Ocak 2024’ten sonra Kuveyt Türk Mobil müşterisi olanlara, 19 Mart’tan sonra verdikleri ilk fatura talimatına 50 TL, ikinci fatura talimatına 100 TL, üçüncü fatura talimatına ise 150 TL olmak kaydıyla toplamda 300 TL’ye kadar ödeme verilecektir.

Kampanyaya katılım için 19 Mart – 31 Aralık tarihlerinin arasında herhangi bir kanaldan n az 1, en fazla 3 fatura siparişi vermeniz ve siparişinizin otomatik olarak ödenmesi gerekmektedir. Kampanya 20.000 kişi ile sınırlıdır.

Kampanyadan her seferinde toplam 300 TL hediye edilecek olup, Kuveyt Türk Mobil’in Kuveyt Türk müşteri hesabı olanlar yararlanabilecek.

Kuveyt Türk Güncel Fırsatlar Nisan 2024

Kuveyt Türk Mobil’in 300 TL’lik hediye kampanyasından Kuveyt Türk müşterisi olan tüm özel müşteriler yararlanırken, Kuveyt Türk’ün Nisan ayı ortasında çeşitli sektörlerdeki alışverişlere yönelik düzenlediği kampanya da ilgi görüyor. Kuveyt Türk, önceki aylarda olduğu gibi nisan ayında da belirli tarihlerin arasında geçerli olan opsiyonlara ilişkin bilgi veriyor. Bu durumda Kuveyt Türk’ün güncel özelliklerine ulaşmak ve daha detaylı bilgi almak isteyenler bankaya ait resmi internet sitesinde yer alan kampanya sayfasını ziyaret edebilirler.

Kaynak: Diyarbakır Söz