Gümrükcülerden Aksoy'a ziyaret

Dünya Gümrük günü nedeniyle Diyarbakır Gümrük Müdürü Kemal Küçükaydın ve yönetim kadrosu, İl Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret ederek, görüştü.

Gümrükcülerden Aksoy'a ziyaret

Diyarbakır Gümrük Müdürü Kemal Küçükaydın ve yönetim kadrosu, Dünya Gümrük günü nedeniyle İl Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret ederek, görüştü.

Her yıl geleneksel olarak kutlanan; 26 Ocak 'Dünya Gümrük Günü' nedeniyle İl Müdürü Küçükaydın ve yönetim kadrosu ile çalışanlar İl Valisi Aksoy'u makamında ziyaret ederek, çikçek verdi.

GÜMRÜK GÜNÜ

Küçükaydın Dünya Gümrük Örgütü’nün ulusal gümrük idarelerinin etkili ve verimli çalışmalarını sağlamak ve geliştirmek amacıyla kurulduğunu, bağımsız ve hükümetler arası bir kuruluş olduğunu söyledi.

Vali Aksoy ise Gümrük İdaresinin alt yapısını geliştirip daha iyi hizmet verebilmesi ve vatandaşlarımızın memnuniyetlerinin arttırılması temennisinde bulunarak bütün Gümrük Camiasının, kamu kurum ve kuruluşlarının, Diyarbakırlı sanayici iş adamlarının ve ticaret erbabının Dünya Gümrük Günü’nü kutladı. Ziyaret Vali Aksoy’un misafirleriyle toplu fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz