İşsizliğin göstergesi

Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 10 mevsimlik işçiyi belirlemek için müracaat eden bin 450 kişi arasında kura çekildi

İşsizliğin göstergesi

Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılacak 10 mevsimlik işçiyi belirlemek için müracaat eden bin 450 kişi arasında kura çekildi.

Orman İşletme Müdür Yardımcısı Önder Çuvalcıoğlu, işletme müdürlüğü sosyal tesisinin bahçesinde düzenlenen kura çekilişi öncesinde yaptığı açıklamada, 10 işçinin şoför, operatör ve haberleşme gibi alanlarda çalıştırılacağını söyledi. Çuvalcıoğlu, kuranın katılımcılara hayırlı olmasını diledi.

KURA ÇEKİMİ

Kura çekimini heyecanla bekleyen adaylar ise ''bir işe yerleşme umuduyla'' başvuru yaptıklarını ancak müracaat sayısının yüksek olması nedeniyle şanslarının az olduğunu, bu çerçevede  şanslı olanın işe yerleştirileceğini dile getirdi.

Daha sonra noter huzurunda yapılan kura çekiminde çalıştırılacak 10 kişi için asil ve yedek adaylar belirlendi. Kura sonucunda çalışmaya hak kazananların yaklaşık 6 ay Adıyaman Orman İşletme Müdürlüğü bünyesinde çalışacakları bildirildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz