Kabine sonrası Cumhurbaşkanından kritik açıklamalar(3) Her alanda milletimizin refah seviyesini en üste çıkardık

Türkiye’nin savunma ve havacılık sektöründe imza attığı başarılara da değinen Cumhurbaşkanı yılın ilk 2 ayında 633 milyon dolarlık ihracat rakamıyla yeni bir rekor kırıldığını bildirdi.

Kabine sonrası Cumhurbaşkanından kritik açıklamalar(3) Her alanda milletimizin refah seviyesini en üste çıkardık

EMEKLİLERİMİZİ VE ÇALIŞANLARIMIZI HAYAT PAHALILIĞININ PENÇESİNDE BIRAKMAYACAĞIZ

Fiyat tablosunda kalıcı istikrarın altını çizen Cumhurbaşkanı, yapısal dönüşümü hızlandıracak, afetlere karşı güvenli şehirler çabalarımıza kaynak oluşturacak anlayışla maliye politikalarımızı yönetmeye devam edeceğiz.” Dedi.

“En düşük emekli maaşını 10 bin liraya, asgari ücreti 17 bin liraya, engelli maaşını yaklaşık 4 bin liraya çıkarmış, her alanda milletimizin refah seviyesini katlayarak yükseltmiş hükümet olarak çalışanlarımızın ve emeklilerimizin bugünkü sıkıntılarına gözlerimizi kapamak mümkün mü? Sözlerini Erdoğan şöyle devam ettirdi, “Geçtiğimiz günlerde emekli maaşlarına şu kadar zam yapacağız diyen muhalefetin nasıl boş konuştuğunu örneklerle anlattım. Çalışanlarımızı ve emeklilerimizi hayat pahalılığın pençesine terk etmeyeceğiz. Enflasyonu yenerek, büyümeyi sürdürerek, milli gelirimizi artırarak çalışanlarımızın ve emeklilerimizin gelirlerini de artıracağız. Hiçbir insanımızı darda bırakmayacak, göz göre göre sıkıntı çekmesine müsaade etmeyeceğiz. Milletimizden destek ve dualarını bizden esirgememesini özellikle istirham ediyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler