Memur-Sen Diyarbakır'da görev değişimi

Türkiye’nin en büyük memur konfederasyonlarından olan Memur-Sen’in Diyarbakır şubesinde başkan değişti.

Memur-Sen Diyarbakır'da görev değişimi

Türkiye’nin önde gelen memur sendikaları arasında yer alan Memur-Sen’in Diyarbakır teşkilatında başkanlık değişimi oldu. 2 yıldan beri bu görevi yürüten Aziz Aslan’ın Sağlık-Sen’in Ankara’daki genel merkezinde Eğitim ve Sosyal Sekreterliği görevine atanmasıyla boşalan Memur-Sen Diyarbakır Şube Başkanlığı’na Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Yunus Memiş getirildi.

Konuyla ilgili basın açıklaması yapan Yunus Memiş, Aziz Aslan’ın başarılı bir yöneticilik örneği sergilediğine dikkat çekerek, kendisinin de aynı çizgide kalarak sendika üyelerine en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacağını söyledi.

                                                                 

11 SENDİKA BAŞKANININ OYLARIYLA SEÇİLDİ

Memiş,”Aziz Aslan, güzel hizmetler yaptı. Kendisi Ankara’da görevlendirilince Memur-Sen İl Temsilciliği’nde boşluk oluştu. Memur-Sen’e bağlı 11 sendikanın başkanlarının tercihi ile bu göreve layık görüldüm. Bizler de inşallah yeni dönemde tüm kurumlarımızla yeni bir vizyonla ve Aziz başkanın yarım bıraktığı işleri tamamlamak süretiyle hem üyelerimize hem de bölgemize ve ülkemize hizmet etmeye çalışacağız. Beni bu göreve layık gören tüm sendika başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Eksik gördüğümüz, kamu yararına olduğunu düşündüğümüz sorunların da üstüne gideceğiz.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz