Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram ikramiyesini açıkladı

Cumhurbaşkanı Rece Tayyip Erdoğan, partisinin Ordu mitinginde açıklamalarda bulundu. Erdoğan emeklinin bayram ikramiyesini yüzde 50 artışla 3 bin liraya çıkaracaklarını duyurdu.

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan Bayram ikramiyesini açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Ordu'nun Altınordu ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan, "Emeklinin bayram  ikramiyesini yüzde 50 artışla 3 bin liraya yükselteceğiz" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında şunları kaydetti:


BAYRAM İKRAMİYESİ 3 BİN LİRA OLDU
Önümüz Ramazan, arkası bayram. Emeklinin bayram ikramiyelerinde bütçe imkanlarını zorlamak pahasına artış yapmayı planlıyoruz. Emeklilerimize nefes aldıracak bütçeyi ayarlıyoruz. Emekli ikramiyesi 3 bin lira olacak.


39 MİLYAR LİRA KAMU YATIRIMI YAPTIK
Bugüne kadar hüsnüniyetle çıktığımız hiçbir yolda biz yaya kalmadık. Buna karşı kafalarında ve karınlarında dolaştırdıkları 40 tilkiyle bizim önümüzü kesmek için yola çıkanların hiç birinin de sonu hayırlı bir durakta bitmedi.

Varsın onlar tilkilerin kuyruklarını birbirlerine bağlamakla uğraşsınlar, biz ülkemiz ve şehirlerimiz için yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatmayı sürdüreceğiz. Ordu'ya son 21 yılda günümüz rakamlarıyla 139 milyar lira tutarında kamu yatırımı yaptık. Laf ola beri gele 139 milyar lira. 

Bizim olmadığımız bir büyükşehir belediyesi, kusura bakmayın açık konuşuyorum. Doğalgazı nasıl getirecekler? Biz varsak doğalgaz var biz yoksak doğalgaz yok.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler