Yüzde 10 zam!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından şarap ve rakı fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı.

Yüzde 10 zam!

Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından şarap ve rakı fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı. İşte Yüzde 10 Zam kapsamı! Bu durumda, 2 şarap grubunda yüzde 7 ile yüzde 10 arasında fiyat zammı yapıldı. Böylelikle, 70'lik rakı fiyatlarında 76 TL'lik artış oldu.

Yüzde 10 zam! Sigaradan sonra alkol fiyatlarına da zam

Sigaraya art arda gelen zamlardan sonra, Nisan ayında alkol gruplarına da zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Dündar, rakı ve şarap fiyatlarına zam geldiğini belirtti. Erol Dündar, sosyal medya hesabından 2 şarap grubuna yüzde 7 ile yüzde 10 arasında zam yapıldığını paylaştı.

Erol Dündar, "Kavaklıdere ve Doluca şarap guruplarına yüzde 7 ile yüzde 10 arasında zam artışı oldu hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

RAKIYA 76 TL ZAM GELDİ!

Şarap fiyatının yanı sıra, rakı fiyatlarına da artış oldu. Erol Dündar, "29 Nisan Pazartesi günü yeni rakı listesini yayınlayacağım" dedi. Erol Dündar'ın paylaşımına göre bir rakı grubunda da fiyatlar şu şekilde oldu:

  • 35cl 445 TL
  • 50 cl 599 TL
  • 70 cl 775 TL
  • 100 cl 1075 TL

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş ise rakıya gelen zammı, "Rakı zammı geçti. 70’lik rakıya 76 TL zam geçişi oldu" ifadeleriyle duyurdu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler