Polis eşlerinden polislere destek

Elazığ'da bulunan PEKAY (Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği) Cizre, Nusaybin gibi yerlerde gören yapan personele destek için hazırladıkları gıda, giysi ve yaşam malzemelerini gönderdi.

Polis eşlerinden polislere destek

PEKAY'ın kampanyasına Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu ile vali yardımcılarının eşleri, derneğin Elazığ Şube Başkanı Muradiye İşlek de destek verdi. Valilik ve polis eşleri kampanya kapsamında gıda, giyim ve yaşam malzemesinin yanı sıra mevsim şartlarında kullanılacak termal içlik, çorap gibi soğuğu kesebilecek malzemeler hazırlandı. Hazırlanan malzemeler kolilerle konularak Cizre, Sur, Nusaybin, Hani, Kocaköy gibi bölgelerde terörle mücadele veren güvenlik güçlerine gönderildi.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu, emniyet ve jandarmanın verdiği büyük mücadelede onların yanında oldukların göstermek ve destek vermek istediklerini dile getirdi. Zorluoğlu, "Emniyet güçlerimiz bizim canımız, ciğerimiz. Bizim için Doğu ve Güneydoğu'da canlarını hiçe sayarak çalışıyorlar. Onların yüzünde güzel bir gülümseme, gözlerinde bir mutluluk görebilmek amacıyla yapmış olduğumuz kampanyaya herkesi davet ediyorum. Hepsine selamlarımızı, sevgilerimizi gönderiyoruz. Hepsini Allah'a emanet ediyoruz. Allah onları korusun, devletimize milletimize zeval vermesin" dedi.

Kaynak: DHA

Çok Okunan Haberler