Âşıklar şehri Paris'te iki aşık: Hadise ve Uğur Güven barıştı!

Ünlü şarkıcı Hadise, bir süre önce ayrıldığı Uğur Güven ile tekrar barışıp Bayram tatilinde Paris’e gittiler. Çift Paris’te Eyfel Kulesine giderek aşklarını tazelediler. Âşıklar şehri Paris'te iki aşık: Hadise ve Uğur Güven barıştı!

Âşıklar şehri Paris'te iki aşık: Hadise ve Uğur Güven barıştı!

Hadise, Paris'te aşk tazeledi! Bu yılın başından beri birlikte olan Hadise ile Uğur Güven'in, geçtiğimiz ay yaptıkları Mikonos tatilinden sonra büyük bir kavgayla ayrıldıkları söylenmişti. İkili, geçtiğimiz günlerde barışıp bayramda Paris'e tatile gitti Âşıklar şehri Paris'te iki aşık: Hadise ve Uğur Güven barıştı!.

EYFEL KULESİNİN TEPESİNDE AŞK

Hadise ile Uğur Güven, yeniden barışmalarını, Eyfel Kulesi'nin en üst katında bulunan seyir terasında el ele şampanya içerek kutladı. Çok mutlu oldukları gözlenen çift, görüntülendiklerini fark etmeden uzun süre Paris manzarasını seyretti.

İKİLİ MUTLULUĞA KOŞUYOR

Paris'in simgesi Eyfel Kulesi'nin 280'inci metresindeki seyir alanında el ele şampanya içerken görülen Hadise ile Uğur Güven'in son derece mutlu olması dikkat çekti. Gözleri ışıldayan çiftin, sorunlarını aşarak evlilik yolunda ilerlediği konuşuluyor.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler