10 Mart reyting sonuçları, Kirli Sepeti, Teşkilat, Çok Güzel Hareketler 2, Yargı reyting sonuçları açıklandı mı?

10 Mart Pazar günü hem Ramazan ayının arefesi hem de teravih namazı olmasının reyting sonuçlarına nasıl bir etkisi olacak? Kirli Sepeti, Teşkilat, Çok Güzel Hareketler 2, Yargı, Kemal Sunal’lı Kapıcılar Kralı, Kim Milyoner Olmak ister? Ve Survivor All Star’ın yeni bölümü. Peki Ramazan’a girerken reyting sonuçlarında kim birinci olacak?

10 Mart reyting sonuçları, Kirli Sepeti, Teşkilat, Çok Güzel Hareketler 2, Yargı reyting sonuçları açıklandı mı?

10 Mart Pazar günü tv kanallarında casus gerilim temalı Teşkilat, komedi drama karışımı Kirli Sepeti, birbirinden komik skeçlerle Yılmaz Erdoğan’ın Çok Güzel Hareketler 2’si, aksiyon gerilim ve gizem dolu Yargı. 10 Mart Pazar günü reyting sonuçlarında liderlik koltuğuna kim oturacak?

SURVİVOR ALL STAR

Özellikle Pazar günlerinin reyting birincisi Survivor All Star yarışma programı bu hafta da favori. 3 Mart reyting sonuçlarında reyting sonuçlarından birinci çıkan Survivor All Star bu haftanın da birincilik adayı.

TEŞKİLAT

TRT 1’de 99. Bölümüyle ekrana gelen casus-gerilim dizisi Teşkilat’ta bu sezon Murat Yıldırım başrolü üstleniyor.  Geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarında ikinciliği alan yapım bu hafta liderliği Survivor All Star’ın elinden alabilecek mi?

KİRLİ SEPETİ

Fox/Now TV’de her Pazar akşamı yayınlanan Kirli Sepeti’nde Hayriye’nin replikleri herkes tarafından ilgiyle takip ediliyor. 3 Mart Pazar günü reyting sonuçlarında 3. Sırayı alan komedi-dram dizisi Kirli Sepeti’nde her hafta yeni bir olay.

Kirli Sepeti 10 Mart Pazar günü bakalım kaçıncı olacak?

YARGI

Kanal D’de 86. Bölümüyle ekrana gelen Yargı gizem severlerin tercihi. Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı dizide bu hafta Ceylin’e Mercan’ın doğum gününde İclal’in yaptığı sürpriz ziyaret ve gözdağı onu şaşırtmıştır. Yekta ile girdikleri geçmiş yollar ikisinin de mesleki hayatına bir anda karabasan gibi çökmüştür. Ne yapıp edip kendini ve özellikle de İclal’in odağındaki ortağını geçmişi ve şimdisiyle aklamak zorundadır.

3 Mart Pazar günü reytinglerde 4. Olan Yargı dizisi bu hafta sırasını değiştirebilecek mi?

10 MART 2024 PAZAR TOTAL REYTİNG SONUÇLARI

1- Survivor All Star - TV8

2- Teşkilat - TRT1

3- Kirli Sepeti - NOW

4- Gülbin Tosun ile NOW Ana Haber Hafta Sonu - NOW

5- Yargı - Kanal D

6- Kirli Sepeti (Özet) - NOW

7- Survivor All Star (Özet) - TV8

8- SHOW Ana Haber - SHOW TV

9- Kapıcılar Kralı - SHOW TV

10- Üç Kağıtçı - SHOW TV

Kaynak: Diyarbakır Söz