18 Nisan reyting sonuçları | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Sakla Beni, Bahar reyting sonuçları açıklandı mı?

18 Nisan Perşembe İnci Taneleri, Survivor All Star Eleme Gecesi, Aldatmak, Sakla Beni, Bahar son bölüm tekrarı ve Hudutsuz Sevda dizileri reyting birinciliği için yarıştı. 18 Nisan Perşembe reyting sonuçlarında seyirci kimi lider yapacak?

18 Nisan reyting sonuçları | Aldatmak, İnci Taneleri, Kül Masalı, Sakla Beni, Bahar reyting sonuçları açıklandı mı?

18 Nisan Perşembe reyting sonuçlarında lider olmak için izleyici çekmeye çalışan dizileri sizler için derledik. Hangi dizi reyting sonuçları açıklandığında birinci olacak?

İNCİ TANELERİ

Yılmaz Erdoğan’lı İnci Taneleri reyting sonuçlarının favorilerinden. Hatta herkesin birinci gözüyle baktığı dizi demek daha doğru. İnci Taneleri Perşembe akşamlarının reyting sonuçlarında da birinci olmuştu.

SAKLA BENİ

Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kelebek, Ceyda Düvenci'nin başrollerini paylaştığı romantik dizi reytinglerde çok fazla listelere giremese de hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var.

ALDATMAK

Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu gibi isimlerin olduğu dram dizisi Aldatmak ATV ekranlarında her Perşembe yayınlanıyor. Aldatmak drama severlerin tercihi.

HUDUTSUZ SEVDA

NOW TV’de her Perşembe ekrana gelen aksiyon ve romantizm ağırlıklı Hudutsuz Sevda son haftalarda reyting sıralamasında ilk 3’te yer alıyordu.. Hudutsuz Sevda bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

SURVİVOR ALL STAR 2024

TV 8’de yayınlanan Survivor All Star Eleme gecesi bölümüyle ekranlara geldi. Yarışmacıların canhıraş mücadeleri izleyenleri nefessiz bırakırken Survivor All Star’ın reyting performansı düşüyor gibi görünüyor.

KÜL MASALI

TRT 1'de yeni bölümüyle ekrana gelen romantik-dram dizisi Kül Masalı reytinglerde istenilen başarıyı gösteremedi.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1    FENERBAHCE-OLYMPIAKOS UEFA AVRUPA KONFERANS LIGI KARSILASMASI    TV8
2    INCI TANELERI    KANAL D
3    HUDUTSUZ SEVDA    NOW
4    SURVIVOR ALL STAR    TV8
5    SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER    NOW
6    ALDATMAK    ATV
7    INCI TANELERI (OZET)    KANAL D
8    MUGE ANLI ILE TATLI SERT    ATV
9    ESRA EROL'DA    ATV
10    HUDUTSUZ SEVDA (OZET)    NOW
 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler