2 Nisan reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, hangi dizi en çok izlendi?

2 Nisan Salı haftanın birincisi Bahar, Mehmed:Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, dram-aksiyon Yabani… 2 Nisan reyting sonuçlarında birinci hangi dizi olur?

2 Nisan reyting sonuçları | Bahar, Yabani, Mehmed: Fetihler Sultanı, Ben Bu Cihana Sığmazam, hangi dizi en çok izlendi?

2 Nisan Salı gününün reyting sonuçları şimdiden merakla bekleniyor. Neşeli vakit geçirmek isteyenler mi, tarihi merak edenler mi, aksiyon severler mi galip gelecek?

BAHAR

Bahar dizisi hem güçlü oyuncu kadrosu, hem konusuyla sosyal medyanın en çok konuştuğu dizilerden. Demet Evgar’ın usta oyunculuğunun yanında Buğra Gürsoy ve Mehmet Yılmaz Ak gibi usta oyuncuların da eşlik ettiği Bahar reyting sıralamasında birinciliğin favorilerinden. Hem gün hem de hafta bazında lider olan Bahar bu hafta da liderliğini korur mu?

BAHAR 8. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar 8. Bölümde Rengin kazadan sonra geçirdiği ameliyattan sağlıklı bir şekilde çıkar. Bahar’ın Rengin’le Timur arasındaki kuşkuları artarak devam eder. Bahar artık gerçekleri biliyordur. Dizinin finalinde ise Timur’la Rengin birbirlerine sarılı haldeyken bir doktora-asistana yakalanır. Timur’la Rengin’i yakalayan kim?

Neslihan Yeşilyurt’un yönetmenliğini yaptığı, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı dizide Demet Evgar, Buğra Gülsoy, Mehmet Yılmaz Ak, Ecem Özkaya, Füsun Demirel, Elit Andaç Çam, Demirhan Demircioğlu, Nil Sude Albayrak, Alisa Sezen Sever, Hasan Şahintürk, Sena Mia Kalıp, Uygar Özçelik ve Hatice Aslan gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

YABANİ

Dram-aksiyon karışımı Yabani dizisi de gençlerin tercih ettiği yapımlardan. Sokaklarda yaşayan çocukların hayat verdiği kesitlerle dikkat çekmeyi başaran yapımda Yaban’ın aşk ve entrikalarla mücadelesi.

SURVİVOR ALL STAR

TV8 her zamanki gibi Survivor All Star yarışmasıyla izleyici kitlesinden bir şey kaybetmeyecek gibi duruyor. 19 Mart Salı akşamı 3. Olan Survivor All Star bakalım bu hafta kaçıncı olacak?

BEN BU CİHANA SIĞMAZAM

ATV’de başrolde Oktay Kaynarca’nın olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam aksiyon severlerin tercih ettiği bir dizi.

26 Mart reyting sonuçları açıklandı. İşte sonuçlar;

1 BAHAR SHOW TV

2 BAHAR (OZET) SHOW TV

3 SURVIVOR ALL STAR TV8

4 SELCUK TEPELI ILE NOW ANA HABER NOW

5 ESRA EROL'DA ATV

6 YABANI NOW

7 BEN BU CIHANA SIGMAZAM ATV

8 MUGE ANLI ILE TATLI SERT ATV

9 SHOW ANA HABER SHOW TV

10 MEHMED FETIHLER SULTANI TRT 1

11 PROF. DR. NIHAT HATIPOGLU ILE IFTAR ATV

Kaynak: Diyarbakır Söz