23 Mart reyting sonuçları | Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Yan Oda, Kardeşlerim, Korkma Ben Yanındayım reyting sonuçları açıklandı mı?

23 Mart Cumartesi reyting sonuçlarında birincilik için Gönül Dağı, Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Kardeşlerim, Korkma Ben yarışıyor. Reyting sonuçları birinciliği için hangi dizi ya da program favori?

23 Mart reyting sonuçları | Güldür Güldür Show, Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Yan Oda, Kardeşlerim, Korkma Ben Yanındayım reyting sonuçları açıklandı mı?

23 Mart Cumartesi akşamı reyting sonuçlarında Yan Oda, Kardeşlerim, Gönül Dağı, Korkma Ben Yanındayım dizilerinden hangisi seyirciyi çekecek?

YAN ODA

Üçüncü bölümüyle ekrana gelen Yan Oda dizisi reytinglerde üst sıralara çıkma gayretinde. Yan Oda Şevval Sam ve Caner Cindoruk gibi usta oyuncuların rol aldığı yapım.

GÜLDÜR DÜLDÜR SHOW

Show Tv’nin cumartesi akşamı güldüren tiyatro programı. Neşeli vakit geçirmek isteyenlerin tercihi.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

Kanal D’de cumartesi akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş 78. Bölümüyle ekranlara geldi. 16 Mart reyting sonuçlarında ilk 10’a giremeyen dizinin final yapacağı iddia ediliyor.

GÖNÜL DAĞI

TRT1’in önde gelen dizilerinden. Bozkırda bir Anadolu masalı sloganıyla gönüllere taht kuran Gönül Dağı reyting sonuçlarının liderlerinden. Geçen hafta 16 Mart Cumartesi günü reyting birincisi olan Gönül Dağı, kâh güldürüp kâh ağlatırken bazen de düşündüren replikleriyle en çok izlenen yapımlardan.

Bakalım Gönül Dağı bu hafta da liderliği sürdürebilecek mi?

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler