3 çocuğun 2’si akrabasındanmış! Eski eş skandalı

Antalya’da anlaşmalı olarak boşandığı eşinden olan 3 çocuğu hakkında öğrendikleri karşısında şoke oldu.  Şüphelerinde haklı çıkan 17 yıllık evli olan karısına 3 çocuğuyla ilgili şüpheleri üzerine dna testi yapı.

3 çocuğun 2’si akrabasındanmış! Eski eş skandalı

Komşularının uyarısı üzerine 17 yıllık evlli olduğu eski eşine karşı babalık davası açtı.

 Adli Tıp Kurumu'nda yapılan DNA testinde çocuklarından 2'sinin biyolojik babası olmadığı ortaya çıktı. Aldığı haberle hayatının şokunu yaşayan Hüseyin A., "15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babalarının ben olmadığım netleşti." İfadelerine yer verdi.

ÇOCUKLARIN BABALARINI ÖĞRENİNCE HAYATININ 2.ŞOKUNU YAŞADI

Hüseyin A., 17 yıldır evli olduğu 33 yaşındaki eşi 3 çocuk annesi Ş.T. ile geçen yıl ekim ayında anlaşmalı olarak boşanan eş şüphelerin üzerine 3 çocuğuna babalık testi yaptırdı. Antalya 13’üncü Aile Mahkemesi’ne babalık davası açtı. Mahkeme, çocuklar E.A. (15), H.A. (12) ve E.A.’nın (9) DNA testlerinin yapılması için Antalya Adli Tıp Grup Başkanlığı’ndan inceleme istedi. Çocuklardan alınan örnekleri inceleyen biyoloji ihtisas dairesi, DNA profil karşılaştırması sonucunu geçen ay mahkemeye gönderdi.

Yıllardır eşiyle anlaşamadığını belirten Hüseyin A. Boşandıktan 3 gün sonra komşumdan bir telefon geldi. ‘Senin kuzenin yıllardır senin evine girip çıkıyordu. Çocuklarına bir DNA testi yaptır’ dedi. Ben de bunun üzerine avukatım aracılığıyla babalık davası açtım. DNA testleri Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Bunun sonucunda 3 çocuğumdan 15 yaşındaki oğlum benden çıktı. 12 ve 9 yaşlarındaki kız çocuklarının biyolojik babası ben olmadığım netleşti. Eski eşime DNA test sonuçlarından sonra ‘Çocukların babası kim?’ diye sorduğumda, ‘senin kuzenin M.K.’ diye cevap verdi" dedi.

BEN O ÇOCUKLARI DÜŞÜNÜYORUM

Çocukların, şimdiye kadar babalarının kendisi olduğunu bildiklerini söyleyen Hüseyin A., "Çocuklar bu yaşa kadar beni baba olarak bildiler. Bu çocukların hiçbir suçu günahı yok. Ama karşı taraf kabul etmiyor. ‘Çocukların benden olduğu ne belli?’ diyor. Kendilerinden eminlerse DNA testi yaptırsınlar. Bu çocukların hayatı ve geleceği söz konusu. Ben şimdiye kadar biyolojik babaları değildim, ama bu çocuklara babalık yaptım. Bu çocukların gereken, ne yapılması gerekiyorsa adaletten bunu bekliyorum. O çocukların geleceği, hayatlarını düşünüyorum. Çünkü soy bağı reddedilecek. Psikolojik olarak o çocuklar çökecek. Ben yıllardır çalışıp çabaladığım, emeklerimin boşa gitmesini istemiyorum. Boşanma döneminde çocukları bana göstermediler. Çocuklar beni reddetti. Annelerinin söylediklerini yapmaya başladılar. 15 yaşındaki oğluma durumu anlattım, o şimdi benimle yaşıyor" açıklamalarına yer verdi.

ESKİ EŞ REZİLLİĞİ BİTMEDİ!

Kendine ait müstehcen fotoğrafları, eski eşinin akrabalarına gönderdiğini belirten Hüseyin A., "Eski eşim, boşanma aşamamızda, benim çıplak fotoğraflarımı telefonumdan alarak bütün tanıdıklara gösterdi. Beni rezil etmeye çalışarak insan içine çıkamaz hale getirmeyi amaçladı. Bu fotoğrafları bazı akrabalarıma da WhatsAppp’tan göndererek beni rezil etmeye çalıştı. Bununla ilgili de özel hayatın gizliliği ihlal suçundan suç duyurusunda bulunduk" ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler