7 Nisan 2015 Survivor All Star Ödül oyununu kim kazandı?

TV8’de yayınlanan ve izleyenleri ekran başına kilitlemekte usta bir yarışma programı olan Survivor All Star’da büyük çekişme tüm hızıyla devam ediyor. Survivor All Star’ın 7 Nisan akşamı yani bu akşam ekranlara gelen bölümünde ödül oyunu yine nefesleri kesti. Peki ödülü Mor Oda ve Cacık, Karnıyarık ve Ekmeğin olduğu ödül oyununu kim kazandı?

7 Nisan 2015 Survivor All Star Ödül oyununu kim kazandı?

EMRE ATEŞ

Başarılı ve bütün aşamaları tek tek geçerek zirveye yükselen Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan ve yine kendi yapımında ekranlara gelen Survivor All Star’da Gönüllüler ve Ünlüler arasındaki kıyasıya rekabet müthiş biçimde devam ediyor.

Bu akşam ekranlara gelen bölümde Ödül oyununda Gönüllüler ile Ünlüler karşı karşıya geldi, büyük çekişmeye sahne olan oyunda Gönüllüler oyunu 10-6 kazandı.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

Dün akşam yayınlanan Survivor All Star’da ödül oyununu yani sucuğu Ünlülere kaptıran Gönüllüler bu oyunu da kaptırmaya niyetli değildi ve daha oyunun başlarında 3-0 öne geçerek bu niyetlerini belli ettiler. Ödül oyununda final etabında Gönüllüler 9-6 öndeyken, Ünlüler takımından Doğukan ile Gönüllüler takımından Hilmicem karşılaştı. Hilmicem topları Doğukan’dan önce yerleştirerek takımına ödül oyununu ve tabii ki ödülü kazandırmış oldu.

ÖDÜL NEYDİ?

Dominik’te çok zevkli bir oyun oynandı ve oyun sonunda gönüllüler kazandı ve ilk defa “Mor Oda”ya girecekler ve Cacık, Karnıyarık ve Ekmek yiyecekler. Bu haftaki birçok oyunu kaybeden gönüllüler bu oyunu kazanarak moral depoladı. Önemli bir konsey öncesi gönüllüler ödül oyununu kazandı. Gönüllüler sonunda Mor odaya gidip Cacık, Karnıyarık ve Ekmek yediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler