9 Mart reyting sonuçları, Güldür Güldür, Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Yan Oda reyting sonuçları açıklandı mı?

9 Mart cumartesi akşamı reyting savaşlarına bir dizi daha katıldı. Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu da yazan Mehmet Barış Günger’e ait olan dizi 9 Mart cumartesi akşamı görücüye çıktı. Diğer taraftan TRT 1’in Gönül Dağı, Show TV’nin cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi Güldür Güldür ve Kanal D’nin Üç Kız Kardeş dizisi. Bakalım reyting sonuçlarından galip kim çıkacak?

9 Mart reyting sonuçları, Güldür Güldür, Üç Kız Kardeş, Gönül Dağı, Yan Oda reyting sonuçları açıklandı mı?

9 Mart Cumartesi akşamı reyting sonuçlarında liderliği kapmak için yarışa bir dizi daha katıldı. Star Tv’de Cumartesi akşamları yayınlanmaya başlayan Yan Oda dizisinde başarılı oyuncular Caner Cindoruk ve Şevval Sam başrolleri paylaşıyor.

YAN ODA

Fragmanlar ve ilk bölüme bakıldığında izleyicinin çok da uzak olmadığı bir senaryo tipi gibi görünse de merak edilen dul iki kişinin evliliği ve çocuklarının aynı evde yan odalarda yaşamaya başlamaları.

GÜLDÜR DÜLDÜR

Show Tv’nin klasik cumartesi akşamı programı. Birbirinden komik skeçlerle izleyiciye keyifli vakit geçirtti denebilir. 2 Mart reyting sonuçlarında istenilen reyting sıralamasını yakalayamayan Güldür Güldür Show’un bu haftaki performansı merak ediliyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ

Kanal D’de cumartesi akşamları yayınlanan Üç Kız Kardeş 77. Bölümüyle ekranlara geldi. Geçtiğimiz hafta reyting sonuçlarını 7. Olarak kapatan Üç Kız Kardeş bu hafta sırasını değiştirebilecek mi?

Müjgan ile yıldırım nikahıyla evlendiğini kızlarına söyleyen Sadık beklenmedik bir şokla karşılaşır.

GÖNÜL DAĞI

TRT1’in as dizilerinden. Bozkırda bir Anadolu masalı sloganıyla gönüllere taht kuran Gönül Dağı reyting sonuçlarının liderlerinden. Geçen hafta 2 Mart Cumartesi günü reyting birincisi olan Gönül Dağı, kâh güldürüp kâh ağlatırken bazen de düşündüren replikleriyle en çok izlenen yapımlardan.

Bakalım Gönül Dağı bu hafta da liderliği üstlenebilecek mi?

SURVİVOR ALL STAR

TV8’de her akşam yayınlanan yarışma programı Survivor All Star 2 Mart’ta liderliği Gönül Dağı dizisine kaptırmıştı. Survivor All Star her hafta yükselen temposuyla izleyiciyi çekmeye çalışırken bu hafta ne olacak?

KARDEŞLERİM

ATV ekranlarının sevilen drama dizisi Kardeşlerim 120. Bölümüyle ekranlara geldi. Orhan'ın attığı tokat yüzünden evi terk eden Oğulcan, hem babasına hem de Ömer'e karşı tavır aldı. Akif, türlü yalan ve numaralarla Nebahat'ten ayrılmasını isteyen Süreyya'yı oyalarken; Aybike, Tolga ile Yasmin'in arasının düzelmesi için çabaladı.

Kardeşlerim dizisi reytinglerde hemen hemen her zaman ilk 5in içinde yer alıyor.

TOTAL İLK 10 PROGRAM

1             GONUL DAGI      TRT 1

2             SURVIVOR ALL STAR        TV8

3             KARDESLERIM   ATV

4             GULBIN TOSUN ILE NOW ANA HABER HAFTA SONU         NOW

5             GONUL DAGI (OZET)       TRT 1

6             KARDESLERIM (OZET)    ATV

7             KORKMA BEN YANINDAYIM        NOW

8             SURVIVOR ALL STAR OZET            TV8

9             SHOW ANA HABER          SHOW TV

10          UC KIZ KARDES  KANAL D

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler