Adı Mutluluk 14. Son Bölüm (Büyük Hata) -

Fox TV’nin aşk dolu dizisi Adı Mutluluk 14. Bölüm’de Batu ve Kumsal yine birbirlerinden uzaklaşmaya başladı. Batu ve Kumsal’ın bu büyük hatası başlarına bela açacak gibi. Adı Mutluluk 14. Bölüm (son bölüm - 23 Eylül) izlemek için ayrıntılar haberde. Adı Mutluluk 14. Son bölüm tek parça izleme şansı.

Adı Mutluluk 14. Son Bölüm (Büyük Hata) -

Adı Mutluluk 23 Eylül (dün akşam) ekranlara 14. Bölümü ile geldi. Reytinglerde de her zaman ilk 3 sırada yer alan Adı Mutluluk Çarşamba akşamki 14. Bölümünde izleyicilerini yine ekrana kilitlemeyi başardı. Peki Adı Mutluluk 14. Bölüm’de neler oldu?

ADI MUTLULUK 14. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Batu babasının ölümü sonrası büyük üzüntüdeydi. Kendini cafede çalışmaya adadı artık. Kumsal ise Batu’nun cafesinde çalışmak için başvuru yaptı. Fakat Batu ona zorlu bir sınav gerçekleştirdi. Sera’nın hazırladığı Kumsal’ın portresi için Batu ve Eren kapıştı. Dolunay Batu’nun başına iş açmak için sinsi planlar içindeydi. Kumsal ve Batu rahat durmadılar ve yine kavga ettiler. Batu Sera’ya, Kumsal ise Eren’e koştu. Batu ve Kumsal aşıkları büyük hata yapabilirler.

ADI MUTLULUK 14. SON BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler