Ahmet Kural avukat sevgilisiyle dünya evine girdi

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, 4 yıldır birlikte olduğu avukat sevgilisi Çağla Gizem Şahin ile Bodrum’da evlendi. Şarkıcı Sıla ile olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra teselliyi Çağla Gizem Şahin’de bulan Ahmet Kural beraberliği evlilikle taçlandırdı.

Ahmet Kural avukat sevgilisiyle dünya evine girdi

4 yıldır avukat Çağla Gizem Şahin’le mutlu bir beraberliği olan Kural, evlendi.

Çiftin nikah şahitleri Devrim Yakut, Alp Güler Berat Bumin olurken düğüne katılanlar arasından Özge Gürel- Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan-Bedri Güntay da vardı.

Çağla Gizem Şahin Vakko marka gelinlik tercih ederken Ahmet Kural ise Levon Kordonciyan imzalı smokin giydi. Ahmet Kural ve Çağla Gizem Şahin, heyecanını muhabirlerle paylaştı.

AHMET KURAL KİMDİR?

10 Kasım 1982 tarihinde emniyet müdürü babasının görev yeri olan Ankara'da dünyaya geldi. Konservatuvarda okuyan ablasının etkisiyle oyuncu olmaya karar veren Kural, lise yıllarında tiyatro çalışmalarına katıldı, Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünü bitirdi ve Bilkent Üniversitesinde master yaptı Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Eğitimine devam ettiği sırada Levent Kırca-Oya Başar Tiyatrosu kadrosuna dahil oldu. Tiyatro çalışmaları sürerken Fikrimin İnce Gülü adlı dizi ve TRT'de yayınlanan Evimin Erkeği adlı dizilerde aldığı rollerle televizyonda görünmeye başladı. Ardından Gazi adlı dizide başrol oynamaya başladı ancak rating'lerin düşük olması nedeniyle dizi 19. bölümden sonra yayından kaldırıldı. Aynı yıl içinde Güneşin Oğlu adlı sinema filminde Haluk Bilginer, Köksal Engür, Hümeyra ve Özgü Namal ile birlikte rol aldı. Ardından Ramazan Güzeldir adlı dizinin bir bölümünde oynadı.

Kaynak: Diyarbakır Söz