Ahmet Kural'ın Filmi Efsane'ye Dünyanın Merkezinde Gala Yapıldı

Ahmet Kural'ın başrol olarak yer aldığı Efsane filmi, vizyona girmeye hazırlanıyor. Filmin galasının yapılacağı yer ise dünyanın merkezi olarak bilinen Çorum!

Ahmet Kural'ın Filmi Efsane'ye Dünyanın Merkezinde Gala Yapıldı

Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt’un başrolde yer aldığı ‘Efsane’ filminin galası Çorum’da yapıldı!

Çorumlu sinemaseverlerin bir araya geldiği bu galada, Çorum’un kültürel ve tarihi zenginlikleri sinemaya taşındı. Çorum’da yapılan galaya, filmin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir dışında; Sadi Celil Cengiz, Cemile Canyurt, Tuana Tezsay ve Ahmet Kural da katıldı.

Başkan Halil İbrahim Aşgın: Gülmeye Hazırız!

Başkan Aşgın; pandemi ve deprem gibi zor süreçlerin ardından gülmeye ve gülümsetmeye ihtiyaçları olduklarını söylemiştir. Çorum’u gülümseten bir şehir olarak ifade eden Başkan Aşgın, filmi izlerken yüzlerdeki tebessümün hiç eksik olmayacağını da dile getirmiştir. Başkan Aşgın, film Çorum’da çekildiği için Çorumluları da filme destek olmaya davet etmiştir.

Ahmet Kural Açıklamalarıyla Film Hakkında İpuçları Verdi!

Çorum’da sinema filmi çektikleri için mutlu olduklarını dile getiren Ahmet Kural, bol bol güldüklerini söylemiştir. İzleyenlerin de gülmelerini umut ettiğini ifade eden Ahmet Kural, filmi çekerken çok eğlendiklerini de söylemiştir. Bununla birlikte Ahmet Kural, filmde Çorum’un doğa harikasını ve tarihini de görebileceksiniz diyerek film hakkında ufak ipuçları vermiştir.

Senarist ve Yönetmen Selçuk Aydemir’den Misafirperverlik Açıklamaları!

‘Efsane’ filminin senaristliğini ve yönetmenliğini yapan Selçuk Aydemir, filmi Çorum’da çekmeye karar verdiklerinde misafirperverlik konusunda çok şaşırdığını söylemiştir. Filmi çekerken Çorum halkının ne kadar misafirperver olduğunu iyice anladıklarını dile getiren Aydemir, ilk galayı da bundan dolayı Çorum’da yapmaya karar verdiklerini söylemiştir.

İlk galanın Çorum’da yapılmasının en önemli nedeni Çorum halkının misafirperverliği olmaktadır. Aynı zamanda Aydemir, filmde Çorum şivesine, insanına ve zenginliğine de yer vermeye çalıştık demiştir. Filmin seyri ve beğenisine bağlı olarak Çorum’da film çekimine devam etmek istediklerini de söylemiştir.

İlgili Haberler
(Video) İki ilde deprem meydana geldi
Berkay Can resmen Amedspor'da

Kaynak: İHA

Çok Okunan Haberler