Anne 3. bölüm fragmanında Güneş ailesinin akıbeti belli olacak

Anne dizisi 3. bölüm fragmanı ile izleyicilerinde büyük heyecan yarattı. Dizinin yayınlanacak yeni bölümü ile ilgilİ detaylara ulaşıldı.

Anne 3. bölüm fragmanında Güneş ailesinin akıbeti belli olacak

Star ekranlarının sevilen ve çok beklenilen dizisi Anne bu hafta 3. bölümü ile ekranlara merhaba diyecek. Herkesin tepkisini çeken sahnelerin yaşandığı dizi hakkında hafta içeris,nde ortalığa atılan Cansu Dere'nin sette kavga ettiği iddialarının sonucunu herkes merak etmekte iken Turna ve Zeynep'in eve girmesi ile adeta herkes şoka girdi. Güneş ailesinde değşen dengeler ve Dizinin 3. bölümünde yaşanacaklar detayları haberimizde.

ANNE 3. BÖLÜM FRAGMANI DETAYI

8 Kasım Salı akşamı 3. bölümü ile ekranlara gelecek olan Anne dizisinde heyecan süregeliyor. Başrolerinde Cansu Dere, Beren Gökyıldız, Vahide Perçin, Gülenay Kalkan ve Gonca Vuslateri'nin yer aldığı Anne dizisi 3. yeni bölümü ile Star ekranlarında yarın akşam olacak. Yayınlanan 3. fragmanında neer olacağı sorusunun da cevabına ulaşılırken, Güneş ailesinin akıbeti de merak konusu oldu.

ANNE YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAĞI BELİRLENDİ

Yayın Günü: 8 Kasım Salı

Yayın Saati: 20.00

Bandırma’da Melek için umutlar artık tükenmiştir. Cengiz, Şule’den cenaze işlemlerini başlatmasını ister. Şule, Cengiz’in istediğini yapmazsa onu da kaybetme ihtimaliyle yüz yüze kalır. Cengiz ve Melek arasında seçim yapmak zorunda kalan Şule’nin aklı iyice karışır…

Turna, her şeyin yoluna girdiğini ve mutlu bir aileye kavuştuğunu düşünürken, geçmişini bilen biriyle karşılaşır. Turna onu Melek olmadığına ikna etmek için elinden geleni yapsa da, tanınma korkusu bütün huzurunu kaçırır.

Ali’nin Zeynep hakkında öğrendiği bilgi, onu Zeynep ve Turna’nın sakladığı sırra bir adım daha yaklaştırır. Ali öğrendiklerini saklamasına karşılık, yaptığı teklifle, Zeynep’in dünyasını alt üst eder…

ANNE SETİ ADETA KARIŞTI İDDİALARI

Anne dizisinin oyuncusu Cansu Dere, kostüm nedeniyle sanat yönetmeniyle sette kavgaya tutuştu. Tarafları yapımcı sakinleştirdi. Huylu huyundan vazgeçmiyor. Kapris kraliçesi Cansu Dere, ‘Anne’ dizisinin setinde kaprisleriyle yine başrolde… Bir dönem rol aldığı ‘Sıla’ dizisinin çekimlerinde partneri Mehmet Akif Alakurt ile tartışan Cansu Dere, dizi final yapıncaya kadar partneriyle küs kalmıştı. O dönem kaprisleriyle manşetlere taşınan hatta sette çıkardığı huzursuzluklar nedeniyle adı ‘kapris kraliçesi’ne çıkan Dere'nin ‘Anne’ dizisinin setinde bu kez sanat yönetmeniyle tartıştığı iddia edildi.

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU

Yeni bir hayat umuduyla İstanbul’a giden Zeynep ve Melek, aslında hiçbir şeyin sandıkları kadar kolay olmadığı gerçeğiyle yüzleşti. Üstelik yıllar önce öz annesi tarafından terk edilen Zeynep’i de kötü bir sürpriz bekliyordu. Cezaevinden çıkar çıkmaz Cahide’nin peşine düşen Gönül’ün yolu ise Zeynep ve Melek ile kesişti. Bir yandan Melek için tavsiyeler alan diğer yandan da kendi geçmişindeki acıları Gönül’e anlatan Zeynep, onun verdiği tavsiyeler üzerine Melek’i ailesinin yanına geri götürmeye karar verdi. Ancak hayat yine onun planladığının tersine aktı ve karşılaştıkları büyük tehlike dengeleri değiştirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz