Arda Turan sevgisi Aslıhan Doğan'a al ömrümü koy ömrüne diye paylaştı

Arda Turan'ın aşkı Aslıhan Doğan'ın doğum günü için sosyal medya da oldukça duygusal bir paylaşımda bulundu. Arda Turan Aslıhan Doğan aşkını duymayan yoktur. Yılın adamı seçilen Arda Turan; sevgilisi Aslıhan Doğan'ın doğum gününü sosyal medya da paylaştığı çok duygusal bir mesaj ile kutladı. Arda Turan sevgilisinin ömrünü ömrüne kattı

Arda Turan sevgisi Aslıhan Doğan'a al ömrümü koy ömrüne diye paylaştı

Arda Turan Aslıhan Doğan aşkını duymayan yoktur. Yılın adamı seçilen Arda Turan; sevgilisi Aslıhan Doğan'ın doğum gününü sosyal medya da paylaştığı çok duygusal bir mesaj ile kutladı. Arda Turan  sevgilisinin ömrünü ömrüne kattı

Hem özel yaşamı hem de spor hayatıyla sık sık gündeme gelen Arda Turan'dan sevgilisi Aslıhan Doğan'a büyük jest! GQ Türkiye Dergisi tarafından bu yıl 4. kez düzenlenen 'GQ Türkiye Men of the Year' gecesinde "Yılın Adamı" ödülünün sahibi olan milli futbolcu Arda Turan, uzun süredir beraber olduğu Aslıhan Doğan'ın doğum gününü, sosyal medya hesabından romantik bir notla kutladı. Sevgilisinin kendi Instagram hesabında da bulunan küçüklük fotoğrafını kişisel hesabından paylaşan Arda Turan, sevgilisinin gönlünü fethedecek bir mesaj verdi.

Aslıhan Doğan'ın küçüklük fotoğrafını Instagram'ından paylaşan Arda Turan, altına "Bana hayalimi yaşatan, seni seviyorum, ömrüm bu surata feda olsun nice senelere Aslıhan Doğan." yazdı. Fotoğraf, kısa sürede binlerce kişi tarafından beğeni aldı. Arda Turan'ın bu özel mesajına takipçilerinden olumlu-olumsuz yüzlerce yorum yağdı. Aslıhan Doğan ise sevgilisinin özel bir notla paylaştığı fotoğrafı, kendi hesabından tekrar yayınladı.

ARDA TURAN KİMDİR?

1987 doğum olan Arda Turan, futbol yaşantısına amatör bir takım olan Altıntepsi Makelspor'da başlamıştır. Şimdilerde La Liga ekiplerinden Atlético Madrid ve Türkiye Millî Takımında forma giyen ünlü futbolcu, doğduğu mahalledeki arkadaşlarıyla birlikte icat ettikleri orta-kafa-gol oyununun, orta ve pas yeteneğinin gelişmesinde önemli rol oynadığını ve dar sokaklarda futbol oynamasının da futbol tekniğini geliştirdiğini ifade etmiştir.2008 ve 2009 yıllarında Yılın Futbolcusu, 2013 yılında Yılın Sporcusu kategorilerini kazanan Arda Turan, 2010 yılında Yılın Futbolcusu ve 2012 ile 2013 yıllarında ise Avrupa'da Yılın Türk Futbolcusu kategorilerinde Futbol Plus Dergisi Yılın Futbol Oscarları ödülünün sahibi olmuştur. 2008 yılında İspanyol spor dergisi Don Balón tarafından, 1987 ve üstü doğumlu 100 yıldız futbolcu arasında en iyi 8. futbolcu seçilmiştir. Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu tarafından 2009 yılının en popüler aktif futbolcusu olarak gösterilmiştir.

ASLIHAN DOĞAN KİMDİR?

Şimdilerde başarılı Futbolcu Arda Turan ile anılan Aslıhan Doğan ilk olarak Hakan Kosif'le olan ilişkisiyle gündeme gelmişti. Sevgilisinin kendisini aldatması üzerine çok uzun sürmedi bu ilişkisi. Ardından Milli yıldızımız Arda Turan ile yaşadığı aşkla gündeme geldi, Sinem Kobal'dan önceydi ancak ikilinin yakınlaşması. Arda Turan'ın Sinem Kobal'dan ayrılmasından sonra ikili, tekrar sık sık yanyana gelmeye başladı. İlk dönemlerde ilişkilerini yalanlayan Arda Turan ve Aslıhan Doğan uzun zamandır birlikte.

Kaynak: Diyarbakır Söz