Asena Erkin güzel gülmek herkesin hakkı dedi Dişçi kliniği açtı!

Fenerbahçe ve Milli Takım’ın başarılı futbolcusu Caner Erkin’in güzeller güzeli eşi Asena Erkin’in de aralarında bulunduğu birçok ünlü sima diş doktoru Burak Büyüktürk’ün Nişantaşı’nda açtığı diş kliniğinin açılışına katıldı. Asena Erkin güzel gülmek herkesin hakkı dedi Dişçi kliniği açtı!

Asena Erkin güzel gülmek herkesin hakkı dedi Dişçi kliniği açtı!

Yasemin Budak ve Burak Büyüktürk'ün ev sahipliğinde gerçekleşen klinik açılışına birçok ünlü isim katıldı. 'Güzel gülmek herkesin hakkıdır. Güzel bir gülümsemeyi yaratmak ise sanattır.” sözüyle davetlilere hoş geldin diyen diş doktoru Burak Büyüktürk, açılışa katılan konuklarıyla yakından ilgilendi. Sosyetik güzel Asena Erkin'den Dişçi açılışı!

ÜNLÜLERİN DİŞÇİSİ

Asena Erkin, Selen Görgüzel, Başak Daşman, Berk Erçer, Dilek Birgen, Emel Yıldırım, Görkem Sevindik, Murat Cevahir, Günay Museyeva, Nilay Cafer ve Ümit Erdim gibi birçok ünlü isim açılış davetine katılanlar arasında yer aldı. Açılışa katılmışken dişleriyle ilgili sorununu anlatmaktan da geri çekinmeyen Asena Erkin, uygun bir tarih için randevusunu almasının ardından klinikten ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler