Ata Demirer’e Özge’yi unutturan kadın: Damla Kürklü!

Türkiye’nin en çok güldüğü komedyenlerden olan Ata Demirer, geçtiğimiz yıl boşanan ünlüler kervanına katılmış ve güzel oyuncu Özge Borak’tan boşanmıştı. Ata Demirer Çeşme’de bi etkinliğe katıldı ve burada tasarımcı Damla Kürklü ile yakınlaştı. Ata Demirer’e Özge Borak’ı unutturan kadın Damla Kürklü.

Ata Demirer’e Özge’yi unutturan kadın: Damla Kürklü!

Özge Borak'tan geçtiğimiz yıl boşanan, Tükiye’nin en çok güldüğü ünlü komedyenlerden olan, Ata Demirer Çeşme'de düzenlenen bir etkinlikte tasarımcı Damla Kürklü ile iyice yakınlaştı. Ünlü komedyen boşanmanın sonrasında ilk kez biriyle yakından ilgilendi.

BİR AN OLSUN AYRILMADI                 

Hürriyet Kelebek'in haberine göre; Ünlü komedyen Ata Demirer, Çeşme'de sokak hayvanları barınağının ihtiyaçlarını karşılamak ve şartlarını iyileştirmek için düzenlenen yardım gecesine katıldı. Düzenlenen gecede Ata Demirer, tasarımcı Damla Kürklü ile yakından ilgilendi. Geçtiğimiz sene Özge Borak'tan sürpriz bir şekilde boşanan komedyen, gece boyunca Kürklü'nün yanından bir an olsun ayrılmadı.

DANS DA ETTİLER

Oldukça neşeli olduğu gözlenen Ata Demirer, tasarımcıyla bol bol dans etmeyi de ihmal etmedi. Kürklü ile samimiyeti herkesin dikkatini çekerken, ilerleyen saatlerde mikrofonu eline alıp şarkı da söyledi Ata Demirer. Kürklü de Demirer'in şarkılarına eşlik etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz