Bade İşçil eski eşini sosyal medyada rezil etti!

Boşanma arifesinde olan Bade İşçil, sosyal medya üzerinden eski eşine ilgisiz baba yakıştırmasını yaptı.

Bade İşçil eski eşini sosyal medyada rezil etti!

Duruma bir hayli kızan Malkoç Süalp, yaptığı açıklamalarda Bade İşçil hakkında dava açtı! Bade İşçil oğlunu göstermemek için elinden geleni yapa dursun, Malkoç Süalp Mayıs ayından bu güne göremediği oğlunun hasreti ile yanıp tutuşurken, Bade İşçil’in gereksiz oyunları yüzünden hakkını mahkemelerde arıyor.

GERGİNLİK DEVAM EDİYOR

Boşanma aşamasında olan Malkoç Süalp ile Bade İşçil arasındaki gerginlik devam ediyor. İşçil geçtiğimiz günlerde Instagram'da 'Üç saati beğenmeyip az bulup feryat eden baba, bugün oğlunu görmeye tenezzül etmemiştir' diye yaptığı duyuru üzerine oğlunu görmeye giden Malkoç Süalp karşılaştığı manzara karşısında yaşadığı üzüntü bir yana, "Bade benden ne istiyor? Benim için hayattaki en değerli varlık olan yavrumu görmemi engellemeye çalışıyor" diyerek isyan etmiş.

EMNİYETE ŞİKAYET DİLEKÇESİ VERMİŞ

Öte yandan; Bu durum üzerine önceki gün Şişli Asayiş Büro Amirliği'ne şikayet dilekçesi sunan Süalp'in avukatı sözlerine şöyle devam etti: "Bade İşçil yalanının ortaya çıkacağını bile bile sosyal medyayı ve oğlunu kullanarak bir anneye yakışmayacak şeyler yapıyor. Sosyal medyadaki gücünü vekilimize zarar vermek üzere kullanıyor. Mayıs'tan beri oğluna zarar vermemek için suskunluğunu koruyan Malkoç Süalp, hile ile oğlunu göremeyince müthiş bir üzüntü yaşadı. Bu Malkoç'u karalamak ve ilgisiz baba gibi göstermek için planlanmış bir operasyondur." Açıklamaları gündeme geldi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler