Bahar 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Dizisi 6. Bölüm ne zaman?

Show TV’nin yeni dizisi Bahar, son olarak 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı yapımın son bölümünde yaşananlar, izleyicileri yeni bölüm fragmanını merakla beklemeye itti.

Bahar 6. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Bahar Dizisi 6. Bölüm ne zaman?

Show TV’nin yeni dizisi Bahar, son olarak 5. bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın yer aldığı yapımın son bölümünde yaşananlar, izleyicileri yeni bölüm fragmanını merakla beklemeye itti.

Peki, Bahar’ın 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı, gelecek hafta neler olacak?

BAHAR DİZİSİ YENİ BÖLÜM FRAGMANI BEKLENİYOR

Show TV’nin medikal, komedi ve dram türündeki dizisi Bahar, son bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Aziz Uras’ın beklenmedik hamlesi, Bahar’ı zor bir kararın eşiğine getirdi.

Yeni bölümde yaşanacakları merakla bekleyen izleyiciler, Bahar’ın 6. bölüm fragmanını araştırmaya başladı.

BAHAR DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE!

MF Yapım imzalı, yönetmenliğini Neslihan Yeşilyurt’un üstlendiği, senaryosunu Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Bahar dizisi, 5. bölümüyle 12 Mart 2024 Salı akşamı saat 20.00’de izleyiciyle buluştu.

BAHAR DİZİSİ 6. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

Her hafta Salı günleri ekranlara gelen Bahar dizisinin yeni bölüm fragmanı merakla bekleniyor. Bahar’ın 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

BAHAR DİZİSİ 5. BÖLÜM ÖZETİ

Bahar’ın Cihan Bey’e müdahale ederken yaşadığı talihsizlik, Timur’u endişelendirdi. Bu durum, Timur ve Rengin arasındaki gerilimi artırdı.

Diğer yandan, Cihan Bey’in görüntülerinin basına sızmasından Bahar’ı sorumlu tutan Reha, ona son bir şans verdi. Timur ve Evren, Cihan’ın ameliyatı için beraber çalışmak zorunda kaldılar.

Hastaneye gelen diğer bir vaka Zarife, Bahar’ı içinden çıkılmaz bir duruma sürükledi. Bahar’ın hastaneye gelişiyle hem Seren hem Doruk’la ilişkisi sınanan Aziz Uras, herkesi şaşırtan bir hamle yaptı. Aziz Uras’ın bu hamlesiyle Bahar, çok zor bir kararın eşiğine geldi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler