Bahar 7. Bölüm 2. Fragmanı izle | Rengin diyince neden rengin atıyor

Salı akşamlarının izlenme rekortmeni dizisi Bahar’ın 7. Bölüm 2 fragmanı yayınlandı. Bahar’ın 6. Bölümünde Timur’un Rengin’e teselli vermesini gören Evren’in dizinin 7. Bölümünde nasıl bir tepki vereceği merak ediliyor. Demet Evgar’ın hayat verdiği Bahar’ın 7. Bölümünde neler olacak?

Bahar 7. Bölüm 2. Fragmanı izle | Rengin diyince neden rengin atıyor

Show Tv’nin bu sezon başlayan Demet Evgar’ın başrolünü üstlendiği Bahar’ın 7.bölüm fragmanı yayınlandı.

Dizinin bu akşam yayınlanacak 7. Bölümünde Timur’u zor zamanlar bekliyor. Evren’in Timur’a ikide bir Rengin’i sorması Timur’u strese sokar.

RENGİN DİYİNCE NEDEN RENGİN ATIYOR

Evren, Timur, Bahar ve arkadaşının toplandığı akşam yemeğinde Bahar’ın Timur’a söyledikleri Timur’u terletiyor.

Hem günlük hem de haftalık izlenme oranlarında birinci olan Bahar’ın Aziz Uras ve Seren’i öpüşürken yakalaması neşelendirdi.

Kocası Timur’a karşı içindeki kırgınlığı atamadığını da belirten Bahar “Ameliyattan sonra Timur’u affedemiyorum..” repliğiyle de altını çizdi.

Her geçen gün kendine olan güveni artan Bahar’ın ilerleyen bölümlerde daha da güçlenerek artık ipleri eline alması bekleniyor.

BAHAR 6. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Parla, Umay’ın çantasına hepsini altüst edecek bir resim bırakmıştı. Rengin ve Timur, Parla’nın planlarına engel olmaya çalışırken, Timur’un son dakika aileyi yemeğe götürmesi Parla’nın planlarını boşa çıkarttı. Rengin’in hep kaçtığı babası hastaneye gelir! Bahar bir yandan hastalarına bir yandan Rengin’e yardımcı olmaya çalışır. Aziz Uras, Doruk ve Seren’le yaşadığı gerilimi gidermek için hem Evren’le hem de Timur’la konuşur.

BAHAR 7. BÖLÜM 1. FRAGMAN İZLE

BAHAR 7. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz