Başak Dizer Kıvanç'ın işine karışmıyormuş!

Son oynadığı Aile dizisiyle gündeme gelen yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, eşi Başak Dizer ve oğlu Kurt Efe ile geçen ay Hong Kong’a seyahat etmişti. Aile dizisinin final olmasıyla birlikte soluğu yurtdışında alan ikiliden Başak Dizer geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Gazetecilerin sorularına yanıt veren Dizer, eşinin oyunculuğuyla ilgili yorum yaptı.

Başak Dizer Kıvanç'ın işine karışmıyormuş!

Fransa'nın başkenti Paris'te 2016 yılında nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftinin oğulları Kurt Efe, 2022 senesinin Nisan tarihinde dünyaya gözlerini açmıştı.

Doğuma giren oyuncu da gözyaşlarını tutamamış; altın saçlı Kurt Efe'nin adeta babasının kopyası olduğu görülmüştü. Kıvanç Tatlıtuğ da L'Officiel dergisine geçtiğimiz aylarda röportaj vererek, 8 yıl önce dünya evine girdiği eşi Başak Dizer'e aşkını anlatmıştı.

"Ben Başak'ı her gün bambaşka türlü sevmeyi öğrendim. Çünkü çok sevmek yetmedi" diyen Tatlıtuğ, sözlerine şöyle devam etmişti:

"Bir insanı sevmek, onun mutluluğu için çaba gösterdiğinde başlıyor. Onun gözlerindeki mutluluğu hissettiğim vakit karnım doyuyor. Bu öyle bir şey. Onun yapmış olduğu şeyleri, seçimlerini desteklemek en önemlisi. Yoksa herkes evleniyor. Evleniyorsun işte... Devamını getirebilmek asıl mesele."

Başak Dizer ise Marie Claire dergisine konuşarak “Onunla inanılmaz gurur duyuyorum ve bunu her zaman dile getiriyorum. Çok beğenilen bir eşe sahip olmak ise beni daha da gururlandırıyor. Kıvanç Tatlıtuğ'un stil danışmanı eşi Başak Dizer önceki gün ise Nişantaşı'ndaydı. Eşinin oyunculuğunu çok beğendiğini söyleyen Dizer, "Eleştirilecek bir şey bulamıyorum” ifadelerine yer vermişti.

Kaynak: Diyarbakır Söz