Berna Canbeldek kimdir?

TV8’in en çok izlenen ve en çok üzerinde konuşulan yarışma programı Survivor All Star’da 12 Nisan Akşamı Dokunulmazlık Oyununu kaybeden taraf Ünlüler oldu ve Ünlüler konseyde adadan kimin gitmesini istiyorsa yazdı. Merve Oflaz ve Berna 4’er oy alarak eleme adayı oldular. Peki, eleme adaylarından biri olan Berna Canbeldek kimdir? İşte cevabı…

Berna Canbeldek kimdir?

EMRE ATEŞ

>Survivor All Star'da Berna rüzgarı esti. Survivor 2014'ün gönüllüler kadrosunda yer alıyordu Berna Canbeldek 2015’te ise Survivor All Star’da yer aldı. Peki Survivor Berna Canbeldek kimdir?

>Berna Canbeldek, geçtiğimiz yıl Dominik'te Gönüllüler takımında yer almıştı ve başarısıyla hafızlarımızda yer edinmeyi başarmıştı. Survivor 2014'ten diskalifiye olan Berna Canbeldek, bu kez Survivor All Star'da izleyenlerin karşısına çıktı. Hırsı ve kavgaları ile dikkat çeken Survivor Berna kimdir?

>Berna Canbeldek, Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında yaptığı dans gösterileriyle tanındı. Başarılı danslarıyla finale kadar çıkan Berna Canbeldek, Survivor All Star'da mücadele ediyor.

>Profesyonel dansçı ve dans eğitmeni olan Berna Canbeldek, Bursa 1989 doğumlu. 12 yaşından itibaren dans eğitimi almış Berna.

>Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşıyor

Kaynak: Diyarbakır Söz