Beyaz Show canlı yayın ! 22 Ocak Cuma konukları ile 'Dedemin Fişi' film ekibini huzuruna alacak! kimdir?

Terör propagandası ile çatırdayan Beyaz Show, kendini ispat etmiş olacak ki 22 Ocak Cuma akşamı gümbür gümbür geliyor. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show bu akşam ( 22 Ocak) ki konukları kimler? ''Dedemin Fişi” filmi ekibi Beyaz Show'a damgasını vuracak! Kimdir

Beyaz Show canlı yayın ! 22 Ocak Cuma konukları ile 'Dedemin Fişi' film ekibini huzuruna alacak! kimdir?

Terör propagandası ile çatırdayan Beyaz Show, kendini ispat etmiş olacak ki 22 Ocak Cuma akşamı gümbür gümbür geliyor. Beyazıt Öztürk'ün sunumu ile Beyaz Show bu akşam ( 22 Ocak) ki konukları kimler? ''Dedemin Fişi”  filmi ekibi Beyaz Show'a damgasını vuracak! Kimdir

Kanal D'nin yaklaşık 20 yıldır tartışmasız en sevilen eğlence ve talk şov programı olan Beyaz Show 22 Ocak Cuma akşamı da yine dopdolu bir canlı yayın ile ekrana gelecek.Beyazıt Öztürk'ün sunduğu Beyaz Show'un bu haftaki konukları ise ''Dedemin Fişi'' filminin birbirinden renkli oyuncuları.

Yine kahkaha dolu bir Beyaz Show canlı yayın izleyeceğimiz 22 Ocak Cuma akşamında Beyazıt Öztürk, Dedemin Fişi filminin oyuncularını konuk ediyor.

22 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan Beyaz Show'da; Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, İrem Sak, Onur Rüştü Atilla, Özge Borak, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Uğur Bilgin, Burak Topaloğlu, Aziz Aslan ,Özlem Tokaslan ve Özgün Aydın izleyiciyle buluşacak.

22 Ocak'ta vizyona girecek olan Dedemin Fişi filminin konusu:

Güldür Güldür ekibinden yepyeni bir komedi!

Malatyalı Çirci Ailesi’nin serüveni beyin ölümü gerçekleşmiş aile reisi Salih Çirci’nin fişinin çekilmesine karar verilmesiyle başlar. Dört bir yana dağılmış ve hepsi farklı hayallere sahip aile üyeleri bir araya gelir ve daha fiş çekilmeden ortaya çıkan miras kavgaları birbirinden renkli ve komik olaylara sebep olur. Çirçi ailesinin kahkaha dolu miras mücadelesini yönetmen Meltem Bozoflu beyazperdeye taşıyacak.

Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, İrem Sak, Onur Rüştü Atilla, Özge Borak, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Uğur Bilgin, Burak Topaloğlu, Aziz Aslan ,Özlem Tokaslan ve Özgün Aydın bu hafta "Beyaz Show"da! Beyaz Show 22 Ocak Cuma akşamı saat 23.15'de Kanal 'de!

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta;"Dedemin Fişi" filminin oyuncuları konuk oluyor.

Ali Sunal, Alper Kul, Onur Buldu, İrem Sak, Onur Rüştü Atilla, Özge Borak, Doğa Rutkay, Erdem Yener, Meltem Yılmazkaya, Ayşegül Akdemir, Uğur Bilgin, Burak Topaloğlu, Aziz Aslan ,Özlem Tokaslan  ve Özgün Aydın bu hafta "Beyaz Show"da!

Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle "Beyaz Show" bu hafta da yine şahane!

Beyaz Show 22 Ocak Cuma akşamı saat 23.15'de Kanal 'de! Sakın kaçırmayın!

Kaynak: Diyarbakır Söz