Bu nasıl yokluk? Özcan Deniz kedisini kadına benzetti!

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz’in sosyal medya üzerinden kedisiyle beraber paylaştığı seçim fotoğrafı günün konusu oldu.

Bu nasıl yokluk? Özcan Deniz kedisini kadına benzetti!

Star Tv’de yayınlanan Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde başrol oynayan ünlü şarkıcı-oyuncu,  26. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde oy kullanmak için gittiği sandıkta kedisiyle birlikte fotoğraf çekip sosyal medya üzerinden paylaştı.

Deniz’in genel seçimler için oy kullandığı sırada henüz sandık başındayken paylaştığı fotoğrafa “Demokrasi zemin ister, istek ister, çaba ister, kadın gibidir ilgisizliği sevmez. Okuduk, dua ettik oyumuzu attık. Hadi hayırlısı” yorumunda bulunmuştu.

Demokrasi için kadın benzetmesini kullanan Özcan Deniz, bu defa kedisiyle paylaştığı fotoğrafa düştüğü notla dikkat çekti. Ünlü oyuncu, Instagram hesabından kedisiyle beraber paylaştığı fotoğrafa “Güzel baksın, güzel gülsün, güzel koksun, katıksız sevsin, asil olsun… İşte bir kedide aradığım özellikler!:)” notunu yazdı.

Ünlü sanatçının takipçileri şimdi bu notun ne anlama geldiğini anlamaya çalışıyor.

Şu sıralar Star Tv’de yayınlanan Kaderimin yazıldığı Gün dizisinde tüm zamanını geçiren Özcan Deniz, geçtiğimiz günlerde dizi oyuncularıyla birlikte halay çekmiş ve bu halayın görüntülerini de sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaşmıştı.

Kaynak: Diyarbakır Söz