Görüş Bildir

Bugün günlerden Rüzgarın Kalbi!

Fox TV’nin yeni yayınlanan dizilerinden biri olan Rüzgarın Kalbi, 3. Bölümüyle bu akşam (3 Eylül 2016 Cumartesi) izleyicisiyle buluşacak. Yani bugün günlerden Rüzgarın Kalbi. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Rüzgarın Kalbi’nin daha ilk bölümüyle reytinglerde zirveye kurulması da şaşılası bir durum değil. Rüzgarin Kalbi 3. Bölüm fragmanıyla yine izleyicisini mest etmeyi başardı. Peki, Rüzgarın Kalbi dizisinin yeni bölümünde neler olacak, fragman videosu ve detaylar haberimizde.

Bugün günlerden Rüzgarın Kalbi!

Son günlerin popüler dizisi Rüzgarın Kalbi, dizi dalında başarılı olan kanal Fox TV’nin yeni ürünü. Rüzgarın Kalbi dizisinin 3. Bölümüyle de dizi reytinglerinde zirveye kurulacağından şüphe yok. Google’daki aramalara da bakılacak olursa her geçen gün Rüzgarın Kalbi dizisiyle ilgili aramalar artıyor. Öyle görünüyor ki Rüzgarın Kalbi dizisi bir iki bölüm sonra tam izleyicinini kalbinde taht kuracak. Rüzgarın Kalbi 3. yeni bölüm fragmanını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

RÜZGARIN KALBİ NASIL BAŞARILI OLDU?

Rüzgarın Kalbi dizisi nasıl bu kadar başarılı oldu diye merak edenlerin yanıtını verelim. Millet olarak drama bayılıyoruz. Tabi Rüzgarın Kalbi dizisinde de öyle bir dram var ki dillere destan. Rüzgarın sevdiği kızın kazada hayatını kaybetmesi ve kalbinin başka bir kıza nakli, diziyi özetliyor zaten. Ki sonra Rüzgar’ın kalbin nakledildiği kızla tanışıp yakınlaşmaya başlaması da cabası. Önümüzdeki bölümlerde Rüzgarın Kalbi dizisinde Rüzgar ve Zeynep’in aşk yaşayacağını söylememiz yanlış olmayacaktır. 3 Eylül Cumartesi akşamı, yani bu akşam 3. Bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak olan Rüzgarın Kalbi dizisi yeni bölümüyle de dizi reytinglerde birinci olmaya aday.

RÜZGARIN KALBİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Rüzgarın Kalbi dizisinin 3. Bölümünde; Rüzgar’ın dayısı Kemal’in otele gelmesi Rüzgar’ı zor durumda bırakıyor. Kutay ise yeni bir hamlede bulunarak Rüzgar ve hayatını kaybeden sevgilisi Meltem ile olan fotoğrafı alıp Zeynep ve Rüzgar’ın karşısına çıkıyor. Ayla’nın otelinde tüm personeller de işi bırakmış ve ayrılmıştır. Tam da bu sırada Zeynep ve kız arkadaşları ile Rüzgar ve Kemal Ayla’ya yardımcı olurlar. Kutay ise Zeynep ve Rüzgar’ı rahatsız etmeye devam eder, ancak Rüzgar bu kez sert davranır. Rüzgar’a eleştiri yağınca zor bir karar vermek durumuna girer. Rüzgarın kalbi dizisi 3. Bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Fox’ta!

İşte Rüzgarın Kalbi 3. Bölüm Fragmanı

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi