Bülent Ersoy'a tokat gibi cevap: Merak etmeyin ortada kalmazsınız

Son dönemlerde moda oldu, mezarlık yeri satın almak. Özellikle ünlüler bu konuda bir adım önde davranıyorlar. Süslü püslü olsun diye de uğraşıyorlar. Hâlbuki süsün hiçbir işe yaramadığını ve yaramayacağını bilmiyorlar. Ne kadar zengin olursan ol, ne kadar fakir olursan ol, gireceğin mezarın yeri değişmez. Öte tarafta Allah zenginliğe fakirliğe bakmıyor Çünkü.

Bülent Ersoy'a tokat gibi cevap: Merak etmeyin ortada kalmazsınız

RECEP KAYA

Ulus Mezarlığı'ndan kendisine mezar yeri satın almak isteyen Ersoy’a Mezarlıklar Müdürlüğü ders niteliğinde cevap verdi. Mezarlıklar Müdürü Avcı “Merak etmeyin sizi ortada bırakmayız” diyerek Bülent Ersoy Hanımefendi’yi şoka uğrattı.

>İşte kendisine bir mezar yeri satın almak isteyen bir diğer ünlümüz de Bülent Ersoy oldu. Ancak Bülent Ersoy’a yıllardır İstanbul Mezarlıklar Müdürlüğü yapan Adem Avcı tabiri caizse tokat niteliğinde cevap verdi. Bülent Ersoy mezar yeri talebi için Mezarlıklar Müdürü Avcı’yı telefonla aramak suretiyle konuştu. Ancak Avcı; “Bülent Hanım merak etmeyin, hiçbir cenaze ortada kalmaz. Öldüğünüz zaman defnedilecek bir yer bulunur” diye konuşunca Bülent Ersoy neye uğradığını şaşırdı ve mezar yeri almaktan vazgeçti. Bu olayı ise Sabah ortaya çıkardı.

>DİNDE ŞATAFAT OLMAZ                                                                     

>Bülent Ersoy da şöyle konuştu; “Adem Bey bu yaşımızda bize bir şey daha öğretti. Dinimizde de şatafata yer olmadığı içi mezarların gösterişli olmasına gerek yokmuş. O gün geldiğinde bize de bir yer bulurlar”

Kaynak: Diyarbakır Söz