Büyük Brother Türkiye için büyük çekişme için start verildi.

Dünyada izlenme rekorları kıran yarışma Big Brother Türkiye; Asuman Krause'nin sunumu ile yakında başlayacak. Dünyaca ünlü Big Brother (büyük abi) yarışması için geri sayım başladı. Big Brother 28 Kasım'da ekranlarda.

Büyük Brother Türkiye için büyük çekişme için start verildi.

Dünyada izlenme rekorları kıran yarışma Big Brother Türkiye; Asuman Krause'nin sunumu ile yakında başlayacak. Dünyaca ünlü Big Brother (büyük abi) yarışması için geri sayım başladı. Big Brother 28 Kasım'da ekranlarda.

Dünyada çok sevilen ve en fazla izlenen programlar arasında olan Big Brother müsabakasının Türkiye sürümünün başlayacağı tarih belli oldu.

Dünyanın tanınmış programlarından 'Big Brother Türkiye’nin sunucusu ve yayın tarihi belli oldu. 28 Kasım’da Star’da başlayacak ‘Big Brother Türkiye’yi Asuman Krause sunacak.

Daha önce ‘Wipeout’, ‘Var Mısın Yok Musun’, ‘Fear Factor Extreme’gibi fenomen olmuş yine Endemol Shine Türkiye yapımı müsabaka programlarını da sunan Asuman Krause’nin sunuculuğunu üstlendiği ‘Big Brother Türkiye’ yayına hazır.

EN BÜYÜK STÜDYO KURULDU

Dünyada 73 ülkede, 16 yıldır yayında olan ‘Big Brother Türkiye’ için 8 ay süren ön hazırlık tamamlandı. 3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den çok kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenecek ‘Big Brother’ evini, yayına taşımak için 300 kişi gece gündüz çalışarak, Türkiye’de bugüne kadar kurulmuş en büyük uygulama stüdyosu hazırlandı.

REKOR ÖDÜL BİR MİLYON LİRA

‘Big Brother Türkiye’ için müracaatda bulunan 30 bini aşkın kişiyle ayrı ayrı görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için ödül ise 1 milyon lira olarak açıklandı.

KURALLARI BIG BROTHER KOYAR

Ev halkı, ‘Big Brother’ın kendilerine verdiği görevler kapsamında bazen akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı pozitif rekabet kapsamında başarıyla çıkmaya çalışacak. Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı evde, tek bir kural var. O da, kuralları ‘Big Brother’ın belirleyeceği…

16 kişi, 100 gün boyunca her yeni güne ‘Big Brother’ın o gün kendilerine vereceği görevleri yerine getirmek üzere başlıyor. Big Brother, bazen ev halkından eve elektrik üretmelerini bazen dalgalı denizde suya düşmeden dik durabilmelerini isteyebiliyor.

Dünyada yayınlanan taklitlerinin aksine, ‘Big Brother’da en önemli birinci kural, müsabakacıların birbirleriyle pozitif rekabet ve dayanışma içerisinde olmaları. Yarışmacılar bunu yaparken de ‘Big Brother’ın, onlara verdiği, akıl sınırlarını zorlayan, aksiyon ve aldatmaca dolu oyunlarına karşı mücadele edecekler.

Big Brother Türkiye

Yayınlandığı 120 ülke arasında bilhassa İspanya, İngiltere, Avustralya ve Amerika’da defalarca ‘En İyi Reality Şov’ programı seçilen, tam 15 yıldır Amerika’da ‘en çok izlenen uygulama’ olarak birincilik tahtından inmeyen ‘Big Brother’ ilk kez Türkiye’de.

Kaynak: Diyarbakır Söz